Bingo på TV Nord og Radio Alta

Her finner du informasjon om og regler for bingospill på TV Nord og Radio Alta.

Illustrasjonsfoto.  Foto: Tom Skoglund

Kundeservice

Neste radio-bingo er 20. oktober

Jackpot1: 35.000 kroner (lykketall 33)

Jackpot2: 35.000 kroner (lykketall 45)


Neste TV-bingo er 19. oktober

Jackpot1: 12.000 kroner (lykketall 33)

Jackpot2: 35.000 kroner (lykketall 45)


Mediehuset Altaposten har ukentlige bingosendinger på TV Nord (tirsdager) og Radio Alta (onsdager).

For både Radio- og TV-bingo gjelder følgende regler:

Kun Radio Altas / TV Nords datostemplede hefter kan benyttes. Heftene må være solgt av våre kommisjonærer. Ubrukte hefter kan ikke benyttes i en annen spilleomgang.

Et bingohefte har fem spill. Vi spiller om en, to og tre rekker på hvert spill. For å oppnå to eller tre rekkers bingo må rekkene være innenfor samme rute på spillesiden.

For Radio Alta: om du får bingo, ringer du oss på 78 45 67 89 så snart som mulig.

For TV Nord: om du får bingo, ringer du oss på 78 45 67 77 så snart som mulig.

Vi ber om at du demper volumet på radioen/TVen din helt ned når du ringer, slik at det ikke blir forstyrrelser og ekko på lyden.

Dersom flere har bingo på samme rekke og tall, deles gevinsten. Vi informerer om dette hvis flere vinnere ringer inn mens spillet pågår, men får dessverre ikke alltid gitt beskjed om dette under sending. Dersom premien din blir delt, fremgår det av bankoverføringen. Ingen får lavere gevinst enn 200 kroner. Det er kun de som ringer inn under sendingen som mottar premie.

Pengepremiene utbetales ikke kontant – kun overføring til bankkonto. For å motta premie fyller man ut navn, adresse og kontonummer på baksiden av bongen. Den sendes eller leveres til påtrykt adresse. Hele bongen må sendes/leveres inn.

Premier utbetales en gang i uken etter at heftet er kontrollert.

Hver uke spiller vi om to jackpoter på Radio Alta og to jackpoter på TV Nord. Jackpoten går kun ut på ett av de faste jackpot-tallene. Det deles kun ut en jackpot per spilleomgang. Hvis ingen vinner jackpoten, bygger den seg ukentlig opp med 2.000 kroner, til den er på maksimalt 35.000 kroner.

Bingoheftene er kun gyldig for den påtrykte spilledatoen. Bingoheftene er ikke-refunderbare, og kan heller ikke overføres til en senere spilleomgang.

Mediehuset Altaposten (Radio Alta / TV Nord) er ikke ansvarlig eller erstatningspliktig for spillernes kjøp av bingohefter ved bortfall av TV-signaler eller radio-signaler. Hentefrist for premier er 3 måneder fra gevinstdato.


Dersom det er avvik mellom informasjonen her og informasjonen som gis under radio- eller TV-sendingen, er det alltid informasjonen som gis under radio-/TV-sendingen som gjelder.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

Kundeservice