Var plaget med selvtilliten

Nå avslører hun på sin egen populære blogg hvorfor hun valgte «yrket» som glamourmodell.

– De fleste vet vel nå om min hobby som «glamourmodell», og det ble voldsomt mye fokus på det. Å «rive av seg foran kamera» var faktisk noe jeg begynte med i et slags radikalt forsøk på å jobbe med min egen selvtillit. Jeg har alltid vært plaget med dårlig selvtillit, og fant fort ut at veien å gå var ikke slik man leser om i blader og sånt, der de råder deg til å stå foran speilet og si positive ting til deg selv ved dagens start. Jeg klarte ikke det. Så da kastet jeg meg rett i noe helt annet, nemlig å posere lettkledd foran kamera, skriver Mattilakken i sin blogg.

– Kun for meg selv

Selv om hun er noe så sjeldent som en lokal glamourmodell, ønsker bloggeren å understreke at hun absolutt ikke er noen bimbo, som mange tror.

– Mange tror at med en gang ordet «glamourmodell» blir brukt, så er jeg ute etter å framstå som en deilig bimbo, gjerne ute etter å stjele noens type også, bruke meg og kroppen som et slags lokkemiddel for å få det jeg vil ha. Men slik er det altså ikke. Mine intensjoner hadde aldri noe med det å gjøre. Det var kun for meg selv, siden jeg er den ivrigste brukeren av janteloven ovenfor meg selv, fastholder Mattilakken i bloggen.

foto
FRISK JENTE: Kristine Mattilakken Røde i Tappeluft byr på et åpenhjertig møte med bygda. (Presse

SUKSESS: Christin Mattilakken Røde ble rikskjendis gjennom NRK-serien «Utkant».