– Vi har jobbet beinhardt, det har vært både opp- og nedturer

Thea Thomassen har vokst opp blant musikere som spilte alt fra trekkspill til piano, og spilt i band. Da det begynte å bli på tide for henne å satse på en egen karriere, var musikeryrket et naturlig valg.

Thea Thomassen har vokst opp i en musikalsk familie. Da det ble tid for henne å bestemme seg for hva hun ville bli, var valget klart. Hun ville satse på musikken, og har nå fått listeplass på Urørt, og blitt spilt internasjonalt.  Foto: Anastasiya Fedotova

kultur

– Jeg ble født i Oslo, og bodde der mine første leveår hvor det alltid var mye musikalsk som skjedde. Pappa spilte trommer og har vært musiker hele livet, onkler, tanter og søskenbarn har drevet på med musikk. Det har alltid vært noen i familien som har vært i band eller gitt ut musikk. Det er bare naturlig i denne familien, og det har alltid vært naturlig for min del, forteller Thea entusiastisk.