Kiim danket ut Mikkel og Marianne  

Marianne Pentha & Mikkel Gaup. (Arkiv/pressefoto) 

kultur

Marianne Pentha og Mikkel Gaup klarte å komme seg til MGPs gullfinale i lørdagens delfinale, men måtte se seg slått av tidligere Idol-deltaker, Kim Rune Hagen (Kiim).

«Pages» fikk under sending heller ikke de beste skussmål fra anmelderne i riksavisene Dagbladet og VG.

Dagbladet ga duoen terningkast 4, mens VG triller fram tre prikker.

« Dette er temmelig anemiske greier, og Gaups joik på refrenget blir mer pynt enn et bærende melodisk element i sangen. Pentha sliter i tillegg med de dypeste tonene på versene. Mot slutten tar det hele seg opp, og totalt sett ender vi midt på treet», er noe av det VGs anmelder mener om låten, som fremdeles har en liten sjanse til å komme til finalen.

Reglene er nemlig slik at alle de 15 artister som ikke går videre fra sin delfinale, får en ny sjanse til å motta en MGP-finalebillett. Det betyr at Mikkel og Marianne fremdeles har en liten sjanse til å få delta i den endelige finalen.

Avstemningen av dette åpnes etter at den siste delfinalen 13. februar er ferdig.