Rambos toppliste: Her er de ti beste i krenkelsesåret 2020

Altapostens Rambo har sverget til vekselsvis karantene og isolasjon i 2020. Ikke av redsel for et ynkelig lite virus, men fordi en sutrete krenkelses-pandemi har spredd seg i eksplosivt tempo.

Haugevis med humørløse folk fortjener utvilsomt pris for sin innsats gjennom krenkelsesåret 2020, men for å være blant de aller skarpeste og dermed komme inn på topp ti-lista til Rambo bør du enten være postkassesprenger/entreprenør fra østre Alta, polsk flygründer, en enkel gutt fra Hamar eller svensk eventyrforteller...  Foto: Illustrasjon / Arkiv / NTB

kultur

Humørløse mennesker har vunnet fram. En uskyldig blondinevits er nemlig nok til å framkalle kollektivt raseri fra alle med antydning til tanketomt blikk og Donald-nebb. Blir en anmeldelse henlagt av politiet, kan du ta deg gift på at de stormer videre til Altaposten, fordi det går rykter om at avisa anmelder alt fra plater til bøker.