Ragnhild passerte opplag på 14.000

Forfatter og altaværing Ragnhild Lund Ansnes gjør suksess med sin ferskeste Liverpool-bok.

Ragnhild Lund Ansnes gjør suksess med nok en bok fra Liverpool-miljøet.  Foto: Arkiv

kultur

Boka har nemlig nådd et totaltopplag på hele 14 000 eksemplarer før jul. «Verdens beste Liverpool» kom ut  i oktober og lå på andreplass på Barneboklista for oktober og ligger på tredjeplass på samme liste for november. Den er også på 9. plass på lista over de mest solgte sakprosabøkene i november som også inkluderer bøker for voksne, ifølge bransjenettstedet Bok365 – som én av to bøker for unge lesere.

Boka er skrevet for unge lesere i alderen 10-16 år, men forfatter Ansnes har også fått veldig mange tilbakemeldinger fra voksne som leser boka.

I 12 år har Ansnes lagd radioprogram, skrevet bøker og holdt foredrag om Liverpool Fotball Club. Det startet i 2008 da hun lagde radiodokumentaren «Du vil aldri gå alene» for NRK P2. Da skjønte hun hvordan en fotballklubb som Liverpool kan stå så sterk i Norge og hva fotballen gjør for fansen. I 2010 ga hun ut sin debutbok, Liverpoolhjerter.