Slekt og venner stilte opp

Den utflytta altakunstneren Linn-Mari Staalnacke var rørt til tårer da kjentfolk i alle aldre dukket opp under åpningen av hennes kunstutstilling.

På hjemmebane kunne Linn-Mari ønske velkommen til utstilling. Fra venstre Therese Muotkajærvi, Mona Iversen (begge barndomsvenninner), Tore Holberg (kunstnerens assistent), Åse Margrethe Johansen, Maylinn Staalnacke (6), Arnfinn Johansen (alle tre slektninger i Alta), Linn-Mari Staalnacke og hennes mann, Marius Watz.   Foto: Bernhard Hienerwadel

kultur

Lørdag formiddag åpnet kunstutstillingen «Neon Seeds», med 25 malerier av Linn-Mari Staalnacke. Som Altaposten skrev om før helga, er 37-åringen fra Alta, men flyttet fra byen tidlig i tenårene. I dag er hun kunstner på heltid og lever og arbeider på Nesodden utenfor Oslo. Sammen med sin mann og en venn/assistent reiste Staalnacke til Alta for å sette opp utstillingen, og hun var selvsagt til stede under åpningen.