Fikk overrakt farens ukjente melodi

Sigbjørn fikk like før jul  se en ukjent melodi som faren Ivar Thomassen komponerte for mange år siden.

Sigbjørn Innjord Thomassen syntes det var en flott overraskelse å få se en melodi som faren Ivar Thomassen (innfelt) hadde komponert for mange år siden. – Jeg visste ikke om denne låten som er en har en fin melodi og sterk tekst. (Arkivfoto) 

kultur

I julen fikk Sigbjørn Innjord Thomassen overrakt en ukjent låt som hans avdøde far Ivar Thomassen hadde skrevet til et dikt av Ottar Fredheim. Ivar Thomassen, som var musikklærer, musiker og låtskriver, har blitt en legendarisk låtskriver i Finnmark, står blant annet bak de mye spilte låtene Vinteren Vakreste Eventyr, som har blitt Finnmarksløpet kjenningsmelodi og Lysfest som veldig mange kor fremfører, samt Finnmarks egen nasjonalsang Imella multebær og mygg.