Ella Marie skal hjelpe unge musikktalenter

– Jeg håper å skape en arena for deltakerne som oppleves trygg og åpen for alle.

Ella Marie Hætta Isaksen. (Arkivfoto)  Foto: Bernhard Hienerwadel

kultur

Til neste år skal et utvalg av unge musikere, gjennom Nordea-prosjektet KUL-TUR, få mentorhjelp av Ella Marie Hætta Isaksen som vant Stjernekamp i fjor.

Hætta Isaksen skal fungere som en slags mentor på flere samlinger. Mentorkonseptet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Nordeas nye prosjektet KUL-TUR. Prosjektet fokuserer kulturskolenes formidling og framføring av kunst og kultur i lokalsamfunnet.

– Jeg håper å skape en arena for deltakerne som oppleves trygg og åpen for alle. Der vi skal kunne dele erfaringer ved å være ung og kreativ, og hjelpe hverandre videre på veien. Jeg skal i alle fall gi alle deltakerne alle tips jeg har om det å bli artist, sier Ella Marie Hætta Isaksen i en pressemelding.

Samlingene vil finne sted i Oslo i februar og mars 2020.