Utfordrer filmanmelder til boksekamp

– I anmeldelsen virker det som at han liker å tøffe seg, så jeg tror han stiller opp.

Filmen Swingers fikk terningkast 1 av Dagbladet. Nå inviterer regissør Stig Frode Henriksen til boksekamp.  Foto: Skjermdump / Facebook

kultur

– Vi har fått litt hard medfart hos kritikere som forventet. Det er helt greit, kvalifisert kritikk er bestandig lov, sier Swingers-regissør Stig Frode Henriksen i en Facebook-video han la ut fredags ettermiddag.

– Men Dagbladet har en kritiker som framstår mer som et nettroll, og skriver en totalt useriøs anmeldelse, som ikke er bra for en allerede truet yrkesgruppe som filmanmeldere.

Grudge match

Dagbladets filmanmelder Tom Stalsberg ga Henriksens nye film terningkast 1, og Henriksen svarer med å invitere til god gammeldags boksekamp:

– Vi kunne gått i debatt om dette, men vi synker heller rett ned på hans nivå. Jeg inviterer han rett og slett til en boksekamp på 3x2 minutter, mot meg, sier han videre i videoen.

– I anmeldelsen virker det som at han liker å tøffe seg, så jeg tror han stiller opp.

En god sak

Henriksen benytter samtidig muligheten til å samle inn penger til en god sak:

– Alle som vil skal få komme og se denne kampen, hvis de betaler 50 kroner til Kreftforeningen. Dette tror jeg kan bli morsomt, for meg hvert fall. Dagbladet sin anmelder; jeg gleder meg til å treffe deg, avslutter Henriksen med.