Mye festivalsnadder i vente i Finnmark

Sju artister og band som opptrådte på Buktafestivalen i Tromsø i helga, skal spille på Sørøyrocken på Sørvær førstkommende helg eller på Alta Live i midten av august.

KOMMER: Not My Time To Die (ø.tv), A Million Pineapples, Line Saus (n.tv), Erlend Ropstad og Bats Of Congress er alle klare for Finnmark.  Foto: Bernhard Hienerwadel

kultur

Det er festivalsommer i hele kongeriket, og definitivt også her nord. Mange altaværinger valfartet til Riddu Riđđu, Midnattsrocken og Buktafestivalen de siste to helgene, og til helga fortsetter det med Sørøyrocken, før Varangerfestivalen og Alta Live overtar stafettpinnen i august. Altapostens utsendte på Buktafestivalen i Tromsø kan melde at artistene som skal opptre på Tørrfiskloftet i Sørvær til helga og i Alta sentrum i midten av august, har prikket inn festivalformen.

Altaposten har i fredagens papirutgave anmeldt Spidergawd som skal opptre på Alta Live. Under ser du de øvrige Bukta-anmeldelsene av band som er klare for å spille i Finnmark om kun kort tid:

Line Saus (spiller på Alta Live, lørdag)

Not My Time To Die (spiller på Alta Live, fredag)

Bats of Congress (spiller på Alta Live, fredag)

A million Pineapples (spiller på Alta Live, lørdag)

Virkelig (spiller på Sørøyrocken, fredag)

Erlend Ropstad (spiller på Sørøyrocken, lørdag)