– Jeg ville teste meg selv utenfor komfortsonen

Ronald fra Kautokeino er klar til å bli både Norges- og farmenkjendis.

KLAR FOR DEN HARDE REALITY: Ronald Pulk (38) fra Kautokeino deltar i tredje sesong av farmenkjendis. Her får den tidligere proffbokseren Ole «Lukkøye» Klemetsen se hvordan en ekte kofte ser ut.   Foto: Pressefoto fra innspillingen: TV2

kultur

Om kort til er det duket for enda en utgave av kjendisversjon av tv-serien «Farmen» på TV2. Ronald Pulk (38) fra Kautokeino er en av deltakerne som seerne denne gang skal få stifte bekjentskap med. Farmenkjendis er i følge TV2 kanalens største seermagnet etter braksuksessen i 2017. Serien handler kort fortalt om en gruppe kjendiser som må overleve på en gård uten moderne hjelpemidler. Hver uke må en av deltagerne forlate gården. Dette er forøvrig tredje gang Farmen-kjendis går av stabelen.