– Det burde finnes flere plasser som Møteplassen

Familien Haddal Liens veldedighetskonsert samlet inn over 18.000 kroner.

MANGE STØTTESPILLERE: De som spilte og deltok under veldedighetskonserten som gikk av stabelen i Nordlyskatedralen 29. desember 2018 var: Nils Anders Mortensen (piano), Hege Sofie Nilsen (sang), Miriam Helms Ålien (fiolin), Signe Johansen (fiolin), Elias Lien (fiolin), Tørris Koløen Bakke (bratsj), Teo Lien (cello), Per Andersson (bass), Lars Lien (saksofon) og Trond Einar Persen på lyd- og lysdesign. (Foto: Knut Klevstad) 

kultur

Veldedighetskonserten som altaværingen Vibeke Haddal Lien og hennes to sønner, Teo og Elias, samt ektemann Lars arrangerte i Nordlyskatedralen, bidrar til at folk som sliter med rus og psykiatri i Alta kan dra på flere sosiale utviklende turer i år.