Kystfolket klare for å gi altaværingene latterkick

Finn Arild Selnes har riktignok flyttet til Alta, men det skader ikke at humorgenene fra kysten er på plass i kveld.

TRIO PÅ TUR TIL LAS VEGAS: Elvis, Selnes og Arnt Hjalmar har show i Alta kultursal i kveld.  Foto: Pressefoto

kultur

I kveld er det nemlig klart for showet Fra vidda til Las Vegas i Alta kultursal. De tre musketerene Arnt Hjalmar, Selnes & Elvis har satt hverandre stevne i et humoristisk, fartsfylt og musikalsk show i toppklassen.

Stein-Arild Olaussen (Arnt Hjalmar) og Finn Arild Selnes er kjent fra mange års samarbeid i Honningsvågrevyen. Nå har de tatt steget videre og slått seg sammen med selveste Elvis, i skikkelsen til Thor Erling Korsnes.

Skikkelige musikalske følgesvenner har de også i Tom Rønningsveen på keyboard, Jens R. Jensen på gitar og  Bjørnar Johansen på trommer

– Herrene tør ikke garantere tørre seter, men gir dog rundhåndet lattergaranti til sitt kjære publikum, er beskjeden fra gitarist Jensen før det braker løs klokken 19 i kveld.

Ikke nok med det; I forbindelse med helgas handelsmesse i Finnmarkshallen kommer Frank Arne Olsen & Co. til Alta. Her får vi opplyst at de disker opp med et nytt show på lørdag, som er flyttet fra hallen til City scene.