Festivalsjefen for Aronnesrocken, Torgeir Ekeland er storfornøyd med antall publikummere, artistene og stemningen som rådet under årets festivitas i Aronnes-skogen.

1800 innom

– Jeg har ikke det helt eksakte tallet på antall solgte billetter, men totalt på begge dagene har omlag 1800 vært innom, og det er et besøkstall vi er fornøyd med.  Vi er også lettet, for dette var første gang vi tok betalt og tatt i betrakting antall betalende er vi svært fornøyd, sier Ekeland som medgir at han har, med henblikk på at det hele tidligere har vært gratis, har vært spent på om publikum var villig til å betale for gildet.

– Blir det overskudd?

– Det håper vi. Tiden vil vise om vi har kontroll på alle utgiftene som vi skal gå igjennom de neste ukene.

– Ble folkefest

Uansett hvordan det går økonomisk så er tilbakeledningene av det gode slaget etter årets festival som hadde headlinerne Violet Road og Gåte på plakaten.

– Det ble en stor folkefest og tilbakemeldingene fra publikum er svært gode. Alle jeg snakket med koste seg stort og det gir oss masse energi til å jobbe videre mot neste års festival, sier Ekeland.

– Kommet for å bli

Han har etter helgen, fått flere ideer for framtidens festival.

– Jeg ser allerede nå konturene av hvordan vi skal arrangere neste års festivitas, og hva og hvordan vi skal gjennomføre disse skal styret evaluere å diskutere. Det som er sikkert er at Aronnesrocken som betalingsfestival er kommet for å bli, sier Ekeland fornøyd.