Hætta Isaksen og bandet Isák gikk på scenen på Aronnesrocken like over midnatt natt til søndag og avsluttet festivalen. Og det gjorde de med pyroshow og konfettidryss over publikum. Bandet ga alt, noe publikum satte stor pris på.

Altaposten tok en prat med vokalisten noen timer før hun gikk på scenen.

Neste helg går hun på scenen på NRK1 og Stjernekamp, men forberedelsen til konkurransen er allerede i gang. Og det er intenst, forklarer hun.

– Det har vært mange runder med meg selv for å velge låter og holde hodet kaldt når de viser statistikk på hvor mange som faktisk følger med programmet. Så det har vært mye å tenke på, men det blir utrolig gøy. Jeg gleder meg masse.

Vil komme til blues-episoden

Hver uke skal deltakerne gjennom en ny musikksjanger. På slutten av hvert program er det en deltaker som må hjem. Isaksen Hætta sier hun ønsker å komme seg til blues.

– Men det er i program syv eller åtte, så da må jeg holde ut lenge. Jeg har lyst til å synge blues fordi det er så langt unna det jeg vanligvis gjør og det hadde vært kult å se meg selv i den rollen.

Dette er de øvrige deltakere i Stjernekamp, skriver NRK:

Heine Totland, Maria Arrendondo, Chris Holsten, Ole Børud, Ulrikke Brandstorp, Alexander Pavelich, Samantha Gurah, Hilde Louise Asbjørnsen og Dag Ingebrigtsen.