Rune Suhr Berg, styreleder i Aronnesrocken som for første gang tar betalt i år, sier de ligger bittelitt etter skjema med billettsalget.

– Det var 900 betalende i går kveld viser vår ferske statistikk og med de som jobber dugnad var det omlag 1000 på festivalområdet. Det er et tall vi er ganske fornøyd med. Men, vi ligger litt bakpå med henblikk på hva vi hadde budsjettert med, sier Suhr Berg.

– Hva hadde dere håpet på?

– 1500 pr kveld og vi må ha omlag 1000 innom pr dag hvis vi skal klare å gå med et lite overskudd. Vi har til nå solgt 600 helgepass og jeg er  derfor optimist og håper det kommer over 1000 i kveld, for været og lørdagsprogrammet er vel så bra som det var i går.

GODE TILBAKEMELDINGER: Rune Suhr Berg, styreleder i Aronnesrocken sier publikum var fornøyd på fredag og håper derfor det kommer flere i kveld. (Foto: Reiulf Grønnevik)

Han påpeker at tilbakemeldingene fra publikum er av det gode slaget etter fredagens festivitas.

– Folk var fornøyd med hvordan vi har bygget opp festivalområdet i år. Alle de jeg snakket med, likte løsningene med handlegata, de ulike teltene og plasseringene av scenene.

I år har festivalen, etter ønsker fra publikum, èn time lengre åpningstid etter siste konsert.

– Vi hadde håpet at folk ble igjen den siste timen, men det var glissent på slutten, og det er jeg skuffet over. Om vi skal fortsette med dette er noe vi må evaluere, sier Suhr Berg.

I dag åpner festivalen med leker og moro for de yngste.

– Vi har en familiekonsert med Eirik Lyng på formiddagen før vi rigger til vår rockekonkurranse på Amfi. I kveld er trekkplasteret bandet Gåte som jeg gleder meg enormt til, sier Suhr Berg.