– Jeg gleder meg til å spille i Alta igjen

Ingvar Olsen har med seg fullt band når han spiller i Alta under langhelg.

IDOL: Mange husker vel Ingvar Olsen fra Idol. Nå kommer han tilbake til Alta.   Foto: Presse

kultur

– Jeg gleder meg til å spille i Alta igjen. Alta vet å lage liv, og så er folk så kule og greie der. Det blir stas å komme tilbake, sier Ingvar Olsen fra Tromsø som vant «Idol» i 2014.

Den konserten kan alle få med seg. Når alle andre kunder har dratt hjem, åpnes nemlig dørene «i all hemmelighet», for VIP-gjestene til Amfi Alta. VIP-gjestene er ingen ringere enn hvem som helst som har meldt seg inn i kundeklubben til kjøpesenteret. Og har de ikke meldt seg inn, kan de gjøre det der og da.

– Vi har hatt et samarbeid med han tidligere. Han spiller veldig, veldig koselig musikk, med inspirasjon fra 50- og 60-tallet. Sist han spilte på senteret ble det veldig god stemning, sier markedskoordinator Vera Henriksen på Amfi Alta.

FOR KUNDENE: – Vi liker å gjøre noe ekstra for kundene. Derfor arrangerer vi VIP-kveld, sier Vera Henriksen.  Foto: Vidar Kristensen / arkiv

Kundeklubben

Bakgrunnen for konserten med Ingvar – og VIP-kvelden, er at kjøpesenteret arrangerer en slik kundekveld en gang i året.

– Vi har en kundeklubb som vi har hatt i ganske mange år. Noen ganger har vi tilbud og konkurranser bare til medlemmer, forteller Henriksen.

Hun forteller at butikkene gleder seg masse til denne kvelden.

– Utenom konserten med Ingvar Olsen, og så blir det lett servering av fingermat og alkoholfri velkomstdrink. Vi deler også ut goodiebags til de første kundene, forteller Vera Henriksen.

– Først stenger vi klokka åtte, og når vi åpner en halv time senere kan VIP-kundene vise sms-en for å få komme inn. Det er selvsagt lov å melde seg inn der og da, forklarer hun.

Idol-låter og egne låter

Vi snakker med Ingvar idet han er på vei til en konsert i Leknes. Han ser frem til å spille i Alta igjen den 14. september.

– Jeg blir å spille flere av låtene jeg har gjort før, som folk kjenner igjen fra Idol, flere av mine egne låter, og noen andre, forteller han.

– Jeg har med meg et fantastisk band med Torje Åsali, Kim Karlsen, Kenneth Hammer og Nikolai Ursin. Jeg tror det vil bli en fin kveld, lover Ingvar Olsen.

 Ingvar kan røpe at han kommer med en ny singel i oktober.

– Den får vi dessverre ikke spille i Alta, men jeg håper folk vil like den når den kommer, sier han.

Rett etter konserten i Alta reiser han videre til USA for å ha 12 konserter der sammen med andre artister.