– De er utrolig kule

Unge altaværinger fikk møte youtube-stjerner.

BLODFANS: Peter Brekkan Sætrum (10), Adrian Dragland (13), William Brekkan Rasmussen (12) og Mathias Brekkan Sætrum (13) fikk i dag møte Prebz og Dennis som de følger på youtube.   Foto: Reiulf Grønnevik

kultur

I kveld snurrer Aurora kino i Alta i gang filmen «Prebz og Dennis - The movie» som er om og av youtube-heltene Prebz og Dennis. 

Masse selfies i Alta

I formiddag landet de i Alta og da dukket det mengder med unge fans som ville treffe de norske youtube-stjernene.

– Da vi kom inn i ankomsthallen på flyplassen kom det bort mange som ville ta en selfie og ha autograf, så det var skikkelig moro, sier Preben (Prebz) Fjell og Dennis Vareide som siden 2012 har bygget seg opp til å bli Norges største stjerner på youtube hvor de har sin egen kanal.

– Halvparten av billettene er revet bort

YouTube-heltene Prebz og Dennis til Alta.


Full sal

Filmen vises klokken 17.00 i kveld og de som ønsker billett nå, må se langt etter det.

– Det er utsolgt og det er jo bra, så vi glede oss til å vise filmen. Før det hele starter skal vi møte publikum og fjase litt foran lerretet, sier de unge youtuberne.

– Lever dere av dette?

– Ja. Vi har en egen kanal og vi er fem stykker i temaet som skaper videoene, så det har etterhvert blitt til en stor bedrift.

Møtte heltene

Altaværingene Peter Brekkan Sætrum (10), Adrian Dragland (13), William Brekkan Rasmussen (12) og Mathias Brekkan Sætrum (13) var noen av blodfansen som fikk møte heltene i formiddag.

– De er utrolig kule. De finner på så mye morsomt og rart. Jeg og kompisene følger dem på youtube, sier Peter.

– Skal dere på filmen i kveld?

– Klart det, vi har kjøpt billett på nettet, så nå gleder vi oss enormt, sier Adrian på 13 år som sammen med kompisene var storfornøyd med å få ta en selfie med Preben (Prebz) Fjell og Dennis Vareide i formiddag på Aurora kino Alta.