Ny singel fra Duolva Duottar

Smakebit fra høstens plateslipp.

SMAKEBIT: Duolva Duottar kommer med plate til høsten. Torsdag ga de ut ny singel.  Foto: Bernhard Hienerwadel

kultur

Det samiske rapcore-bandet Duolva Duottar fra Kautokeino kommer med albumet «Tundra Sound» om noen måneder. Torsdag kom smakebiten «Joavnna» i form av en singel.

– Låta består av tre kjærlighetshistorier, hvor mange vil kjenne seg igjen, heter det i en pressemeldig fra Audioland. Den gjør også at spenningen stiger foran høstens utgivelse, som beskrives som en eklektisk form av indie rock og rap, med en twist av «electro house». Musikken henter inspirasjon fra artistene som Limp Bizkit, Hollywood Undead, Rammstein og Skrillex. Rap-versene på samisk  balanserer mellom sylskarp ironi – og alvor blandes med joik og rockevokal, heter det.

Lørdag 15. juli avslutter Duolva Duottar årets Riddu Riddu festival.