Reinert jakter på drittsekker til ny film

– Vi tror veldig på dette prosjektet.

LAGER SKREKK-KOMEDIE: Reinert Kiil, som så langt har vært med å lage omlag elleve filmer, søker skuespillere for noen scener som skal spilles inn i Alta og Honningsvåg.  Foto: Privat

kultur

Filmskaperen Reinert Kiil fra Honningsvåg har produsert og regissert flere egne kort- og langfilmer de siste årene. Nå søker han etter skuespillere til en ny film som skal spilles inn i januar.

Trenger to «drittsekker»

– Vi har til nå spilt inn masse scener i hele ni byer i Norge og nå er turen kommet til Finnmark. Vi skal fra 4. til 29.januar spille inn flere scener i både Alta og Honningsvåg, og til disse trenger vi skuespillere som har litt erfaring, eller som føler seg trygg foran kamera, sier Kiil.

Skuespillerne han er på jakt etter er blant annet to menn i alderen 25 til 40 år.

– Disse to skal spille to drittsekker, forklarer han.

Audition på Skype

Den siste rollen han er på jakt etter skal kles opp av ei dame som er mellom 50 til 70 år.

– Denne damen må se litt spesiell ut, uten at jeg vil utdype det, men karakteristisk utseende er nøkkelen til denne rollefiguren. Alle tre rollene skal vi ha audition på via Skype, sier Kiil.

Store kjente skuespillere

Filmen skal hete «Juleblod» og blir å se på kino november 2017.

– Dette er en lavbudsjettfilm hvor hele 25 profesjonelle filmarbeidere jobber på kreditt. Det betyr at de får lønn hvis filmen går bra på kino. Vi har full kinodistribusjon og derfor tror vi veldig på dette prosjektet som skal bli en skrekk-komedie. I flere av rollene har vi flere store navn fra både Norge og Sverige. Blant annet har vi fått med den kjente svenske skuespillerinnen Haddy Jallow i en av rollene. Noen av de kjente norske skuespillerne er blant annet Stig Henrik Hoff og komikeren Truls Svendsen. De som vil prøvespille kan sende meg en e-post til tysonkiil@gmail.com, sier Kiil.