Askil Holm kler opp «Vinterlys»

Spellemannpris-vinner avholder både konsert og låtskriverkurs i Alta.

GJESTER ALTA IGJEN: Askil Holm som spilte konsert i Alta for to år siden, gjester byen på nytt. Denne gang også med et  gratis låtskriverkurs.  Foto: Arkiv

kultur

Askil Holm som de fleste kjenner som både som soloartist og som medlem i kvartetten med Kurt Nilsen, Espen Lind og Alejandro Fuentes som vant Spellemannpris i kategorien «Årets hit» med låten «Hallelujah» i 2006, kommer til Alta. Det i forbindelse med Scene Finnmarks høstlige konsertproduksjon «Vinterlys» som skal fremføres fire plasser i fylket.

På turneen har han med seg sin makker- multiinstrumentalist Freddy Holm og Scene Finnmarks Asbjørn Ruud på gitar og vokal, samt Marianne Halmrast på kontrabass.

–  I tillegg til kveldskonsertene vil Holm holde et eksklusivt to-timers - og helt gratis - låtskriverkurs for de som ønsker å melde seg på, opplyser Scene Finnmark. Kurset går av stabelen 4. november på ungdommens hus (Huset), før konserten på Barila samme dag.