Stig Anton Eliassen som arranger Høstsprell, har måtte sette opp venteliste for de som ankommer med campingvogn.

Full camp

I helgen går høstens Høstsprell-festival av stabelen på Kvenvikmoen. I år er forhånds- trykket større enn ved tidligere år.

– Det er så mange som kommer med campingvogn i år at vi har måttet sette opp venteliste på vognplassen. Vi har også bygget ut campen og har fikset plass til 145 vogner. Den er faktisk nå fullbooket, så de som ankommer med vogn og ikke har fått plass, må ta kontakt med Alta golfklubb for videre informasjon om mulig ledige plasser, påpeker Eliassen.

– I storform

Han sier at alle artistene er i rute og at alt er under kontroll til helgens festivitas, som i år byr på bandene Highway 40,  Lasse Sigfridsson, Ketil Stokkan, Banana Airlines og Plumbo.

– Alt har gått på skinner under forberedelsene og alt er klart. Plumbo melder at de er i storform. De kommer med fullt band og har for anledningen økt spillestallen med en felespiller. Highway 40 starter ballet og skal by på masse god dansemusikk for de som liker å svinge seg i valsen, sier festivalsjefen.

Busses inn

Han har for anledningen også fikset transport for de som ikke vil kjøre selv.

– Det går en buss igjennom hele Alta fra Nerskogen, og denne går også tilbake på cirka klokken 01.30 hver eneste kveld, minner Eliassen om.

Godt forhåndssalg

I år har forhåndssalget gått mot nye høyder og Eliassen forventer derfor mer publikummere enn normalt.

– Så langt har vi solgt 700 billetter og det er faktisk 200 mer enn på samme tid i fjor, noe som er gledelig. Vi har plass til omlag 1200 per kveld og billettsalget så langt viser at det kommer fra Vadsø i øst til Troms i vest, sier Eliassen som håper alle som kommer, tar på seg refleks.

– Det er veldig mørkt på kvelden for tiden, så ha nå på refleks slik at biler ser deg i høstmørket.