Musiker, musikkjournalist og altavenn Tarjei Strøm besøkte Aronnesrocken også i år og var blant annet  DJ på Studenhuset City. Strøm er programleder for TV2s nye talentprogram The Stream, og det var han som med brask og bram innannonserte alta-duoen Pasemaker som er deltaker i The Stream. Forventningene ble ikke mindre av en til å begynne med bekmørk scene, hemmelighetsfull, elektroniske smålyder, en stilig countdown og så plutselig en orgie av lys, pyro-effekter og saftig vellyd.

Som om ikke det var nok, går Anne Gudrun Michaelsen og Esben Thomassen Andersen skyhøyt ut med supercatchye, deilig mystiske Wolf som åpningslåt. Et dristig, men godt grep. Pasemaker får øyeblikkelig maksimal kontakt med publikum, og greier å holde grepet gjennom den relativt konserten, takket være et kompakt sett med stort sett selvskrevne midttempo elektronika-/elektropop-låter som lager sugemerker på trommehinna.

Anne Gudrun har opptrådt på Aronnesrocken flere ganger, men aldri har vi sett henne så trygg i sang, fremføring og tilstedeværelse på scenen som i år. Det virker som om hun, etter noe musikalsk prøving og feiling i tenåra, nå har funnet et genuint uttrykk som ikke bare er troverdig for henne som låtskriver og artist, men som også er spennende og tiltalende for lytterne.

Anne Gudruns duopartner er den dønn dyktige duppe- dings-trollmannen Esben Thomassen Andersen på synthe- sizer og alskens elektronikk. Du verden for en perfekt match for vokalisten og hennes sundfør-flørt. Konsertens kjølige, elektriske lydbildet profitterer på forsterkning med musikere på henholdsvis trommer og en diskré el-gitar. Foran scenen smådanser den yngre garden, mens det lenger bak i publikum er anerkjennende nikk nær sagt uansett hvor man ser.