Fredag kveld kan du få oppleve de beste og største musikalene som er skapte gjennom historien. Det skjer i Alta kultursal.

25 nummer

Leanna-Jay Lunde, som er danselærer på kulturskolen, sier oppsetningen vil inneholde over 25 ulike dansenummer.

– Vi har øvd i lang tid og plukket ut de beste og største numrene fra ulike musikaler, som har vært spilt over hele verden, sier Lunde.

Klassikere

Hun opplyser at altaværingene kommer til å bli servert dans som for enhver sak.

– Vi skal by på masse klassikere som Les Miserables, Grease fra 50-tallet, jazzdans fra Chicago og selvfølgelig de nye musikalfenomenene som Mamma Mia som er fra Abba sitt rikholdige musikk-kartotek, og Queens We Will Rock You, samt mange flere storheter, sier Lunde.

ETT ÅR MED ØVING: Danseelevene har jobbet i ett år med danseshowet Broadway musical. Her ser du danselærer Leanna-Jay Lunde som instruerer en av de mange dansegruppene som skal opptre. Foto: Privat

Hun påpeker at dette showet er ment for hele familien.

– Det er totalt 107 dansere fra fire år og oppover til godt voksne som skal kle opp det hele, så dette vil passe for hele familien og alle aldersgrupper. De voksne vil få se utdrag fra sine favorittmusikaler gjennom tidene og de unge vil få oppleve flott dans med masse herlig fargerike kostymer.

To timer med underholdning

Det hele vil vare omlag en time og 45 minutter, inkludert en liten pause på 20 minutter midtveis.

– Vi håper det kommer mange, for dette vil bli en kveld med flott danseunderholdning der vi feirer ett helt år med hardt arbeid og kreativitet fra elevene ved kulturskolen. Alle aldre og alle nivåer kommer til å gi alt de har og dette er også vår største danseoppsetning noensinne, så det kommer til å bli fantastisk moro - for både danserne og publikum, lover Lunde.