Politiet med intern nattøvelse og ny info om Finland-transitt

Gikk ut med informasjon om transittreiser på grunn av at E6 er rasstengt ved E6 Langfjorden.

Illustrasjonsbilde.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

New Articles

Politiets twitring rundt hendelser i Alta-regionen natt til søndag gir et klart inntrykk av en rolig helgenatt. Faktisk så rolig at politiet brukte en time ved midnatt på å gjennomføre en intern øvelse ved Altagård. Den interne øvelsen ved Altagård varte fra kl. 23.30 til 00.20.

Politiet oppdaterte også informasjonen rundt stengingen av E6 ved Langfjorden, og hvordan det er mulig å komme til eller fra Alta i retning til tross for stengt E6. Politiet viser til at Helsedirektoratet har kommet med nye føringer: Det er IKKE krav om karantene i dette tilfellet, hvor E6 er stengt. Hvem som slipper igjennom Finland avgjøres fortsatt av finsk grensevakt, forteller politiet på Twitter og legger til:

«Lurer du på om du har mulighet til å kjøre transitt gjennom Finland når E-6 er stengt. Kan dette avklares i forkant ved å ringe + 358 295 420 100 (Mandag- fredag kl.0800-1600) etter kl.1600 på hverdager og i helgen +358 295 412 510.»