Helse Nord orienterte:

– Vi er fullt ut i stand til å gjennomføre sammenslåingen

...men da må vi ha beskjed om at sammenslåing av Finnmarkssykehuset og UNN skal gjennomføres.

Helse Nord-direktør Kristian Iversen Fanghol ga formannskapet klar beskjed om at foretaket vil gjennomføre sammenslåingen om Høie gir beskjed om en ny struktur med Finnmarkssykehuset lagt inn under UNN.  Foto: Jarle Mjøen

New Articles

Dette gjentok tidligere kommunikasjonssjef og en av dagens direktører i Helse Nord, Kristian Iversen Fanghol, da han torsdag hadde tatt turen til Alta for å orientere formannskapet. Samtidig understreket Iversen Fanghol at styret i Helse Nord har vedtatt å anbefale at dagen sykehusstruktur opprettholdes, det vil si at Finnmarkssykehuset ikke legges inn under UNN. Det er i tråd med konklusjonen i utredningen som har kostet 1,7 millioner kroner å få fram.