– Heldigvis ingen store skader

Rødekors krysser fingrene for en rolig dag på jobben.

  Foto: Astrid Krogh

New Articles

For at Altaturneringen skal gå mest mulig knirkefritt er det mange bidragsytere både på og utenfor banen, blant annet frivillige helsearbeidere.

– Vi har hatt litt smått å gjøre gjennom vakta, men ingen veldig store skader, forteller Anne Synnøve Birkely og Evy Olsen fra deres stand på Aronnes Idrettspark.

På vakt med gips

Birkely er på vakt, til tross for at hun har gips på den ene hånden.

– Da jeg skulle sykle hjem fra jobb på torsdag prøvde jeg meg på en litt for smal bru, og da endte jeg opp i en bekk. Derfor står jeg her med gips på armen, konstaterer hun.

– Hvilke typiske skader er det dere får inn under en slik turnering?

– Det har stort sett vært spillere med småsår, noen få strekkskader og noen som har fått litt slag her og der. Ellers ser det ut som det går veldig fint og slik håper vi at det fortsetter. Det er ikke bra når noen skader seg, sier Olsen.

– Hva har vært den verste skaden så langt?

– Det kom inn en spiller som hadde vridd kneet sitt, så da måtte vi undersøke det. Vi satt på en bandasje og ga han råd om å ikke spille videre i turneringen. Vi kan ikke gjøre så veldig mye mer enn å råde de til å holde seg i ro, ha kneet høyt og ha is på det, og selvsagt håpe at det går bra, avslutter damene.