Majestetisk alternativ for næringslivet

Helt nye SsangYong Rexton har fått svært gode omtaler i motorpressen etter relanseringen. Det er ikke uten grunn, mener Lars Helge Beldo hos forhandler Brødr. Andersen AS. - Rexton er et smart valg for mange næringsdrivende, slår han fast.

TMS løser de store utfordringene

Trailer og Maskinservice AS løser problemene for kundene. Bjørn Ove Thomassen vet at hvert sekund er viktig når kundene tar kontakt.

Har solgt 1800 biler siden 1999

Siden oppstarten i 1999 har Arctic Auto AS solgt mer enn 1800 brukte biler. Nå er hele Norge marked for bilselger Ivar Hansen.

Her går det på skinner!

Etter bare noen uker i drift kan driftsleder Tom Ørjan Magnussen konstatere at det går på skinner i det nye skadesenteret i byen. Nå søker nyopprettede Bilbyen Skadesenter flere ansatte med den rette kompetansen.

Norges mest solgte ladbare hybrid blir enda sterkere

Outlander PHEV er Norges mest populære ladbare hybrid for fjerde året på rad. Allerede suverent gode Mitsubishi Outlander PHEV blir nå smarte, bedre og sterkere!

Minifestivalen: Spis for en hundrings!

I perioden 11. til 17. juni kan du spise deg god og mett for bare en hundrelapp på disse spisestedene:

Rekordinteresse for prisgunstige KONA

Snart er bilen som hele 20.000 nordmenn har forhåndsbestilt på plass hos Tor-Åge Kristensen og TK Motor. Med en prislapp på 325.900 kroner og rekkevidde på 482 kilometer kan Hyundai KONA bli Norges mest populære elbil.

Multitalent - Jørn Losvar tester Polaris Titan 800 XC

Finnes det en skuter som er suveren til normal turkjøring, ekstrem løssnøkjøring, arbeidsoppgaver med trekking av tunge lass og i tillegg omtrent aldri blir fastkjørt? Ja, og i tillegg ikke koster skjorta og er rimelig i forbruk.. 

iNord søker én erfaren og én nyutdannet innholdsprodusent

Er du god til å fortelle historier? Vil du være med på å lage innholdsmarkedsføring for bedrifter i hele Nord-Norge?

Disse tre har blitt nominert til Altaprisen 2017

Etter 31 bedrifter/personer som har blitt foreslått har Alta Næringsforening kommet frem til tre kandidater som er med i avstemmingen om Altaprisen 2017.

Tidløs skifer går aldri ut på mote

Interiørkonsulentene Linda M. Thomassen og Linn Sæten i Front Design fremhever altaskiferen som et tidløst alternativ og et smart valg for det private hjemmet. – Skiferen har aldri gått av moten og nå ser vi en tendens til at den øker i popularitet i privat sammenheng.

Stålkontroll på leveransene

Røkenes AS leverer som bestilt til de største byggeprosjektene i Alta-regionen. Både nye Alta nærsykehus og leilighetskonseptet Havspeil nyter godt av de solide stålproduktene til altabedriften som har levert varene siden tidlig på 1990-tallet.

Fremtidens oppdrett har fokus på hver enkelt laks

Fremtidens lakseoppdrett innebærer oppfølging av fiskevelferd og fiskehelse for hver enkelt laks i merdene. Cermaqs søknad for iFarm er godkjent av Fiskeridirektoratet innenfor ordningen med utviklingstillatelser.

Økt oppmerksomhet på betongfasader

Jaro leverer ferdigbetong, betongelementer og vann- og avløpsprodukter til bygnings- og anleggsprosjekter i hele Nord-Norge og Svalbard. Nå opplever de større fokus på fasader blant kundene.

Starter salget av Alta Vest 2

Med umiddelbar nærhet til sentrum, egen parkeringsplass i kjelleren og utsikt over både Altafjorden og fjellene, skiller Alta Vest i Bossekop seg ut som et svært attraktivt boligområde. Nå starter salget av trinn 2.

Østlyngen blir med i landets største byggevarekjede

Norges største byggevarekjede blir ny partner for Østlyngen. Gode digitale løsninger for proffbrukerne, svært konkurransedyktige priser og et unikt utvalg bidro til navneendringen til Montér Østlyngen.

Alta-entreprenør nominert til prestisjepris

HAK Entreprenør har høstet skryt for arbeidet med Bøkfjordbrua i Sør-Varanger. Nå er Ole Heggeli & Ole Aas og kollegene en av tre nominerte til prisen «Årets anlegg 2017».

Tar sats for byutvikling med høy kvalitet

Arkitektene hos Verte går i spissen for en bærekraftig utvikling av Alta og andre byer i Finnmark. De mener vi må forholde oss til et samfunn uten uendelige ressurser og våge å planlegge deretter.

Masserer frem effektive ansatte

Effektiv massasjeterapi reduserer sykefraværet, gir lavere stressnivå og bedre effektivitet blant ansatte. Alta Bedriftsmassasje AS opplever økt etterspørsel i sine tjenester.

Nå blir det enklere å parkere ved Alta Lufthavn

Alta Lufthavn innfører nytt betalingssystem for parkering som gjør det enda enklere for bilistene. Nå kan du enkelt betale via en applikasjon på telefonen.

XC40 gjør Volvo-suksessen komplett

Med høstens lansering av nye Volvo XC40 setter Volvo Cars en ny standard for sikkerhet og brukervennlighet i premium-segmentet for litt mindre SUVer. Modellen gjør dessuten Volvos XC-suksess komplett.

Polaris 800 Switchback XCR: Allrounder med suverene kvaliteter

Polaris-forhandler Sven Ole Heitmann er rask med å vise frem Polaris 800 Switchback XCR når han blir spurt om hva mange snøscooterglade finnmarkinger har på ønskelisten til jul.

Norges mest solgte pickup er blitt enda bedre

Isuzu D-Max er ikke bare Norges mest populære pickup: Du kan også velge og vrake mellom mange spennende modeller – inkludert de råtøffe spesialbyggene fra Arctic Trucks og storselgeren «Black Edition». Henry Hammari AS er ny forhandler for Isuzu i Alta.

Utvider med høykvalitets tysk by-bobil

Alta Autosenter utvider tilbudet for bobilglade finnmarkinger når de begynner som forhandler for det tyske kvalitetsmerket Pössl. Smidige og kompakte by-bobiler med innovative løsninger, høy standard og store doser komfort er gjennomgangsmelodien.

Nå inviterer denne trioen til fest!

Finnmark Motorsenter feirer at det er gått ett år siden nyoppstarten og inviterer til kjempefest i tre dager. Sven Ole, «Bacon» og Bjørn Tore sveiver i gang vaffelpressa, serverer mat og kjører spesialkampanje på flotte bruktbiler.

"Spis for en hundrings" er tilbake!

Minifestivalen varer fra 23. til 26. oktober. Hele 8 spisesteder er med denne gangen, og her får du hele menyen!

Nå blir det enklere å parkere ved Alta Lufthavn

Alta Lufthavn innfører nytt betalingssystem for parkering som gjør det enda enklere for bilistene. Nå kan du enkelt betale via en applikasjon på telefonen.