Mellom kampene - 30.07.2020

Få med deg nyheter og analyser før Alta IF sin bortekamp mot Moss.

Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm gir deg to timer fotballprat fra Radio Altas studio.

TVsending

Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm er programledere i dette to timer lange magasinet. Vi minner om at det er mulig å spole i direktesendingen.

I dagens sending får du blant annet med deg dette:

Er det bare å avlyse breddefotballen i 2020 på grunn av coronaviruset etter måneder med usikkerhet, eller må fotballfolket bare smøre seg med tålmodighet og vente? Trener Terje Falsen er gjest i studio, mens fotballkretsens Roger Finjord og Alf Hansen fra Norges Fotballforbund skisserer hva de forventer når avgjørelsen kommer 10. august.

Tre kamper og syv poeng. Alta IF er i gang i 2. divisjon og vi evaluerer innsatsen så langt. Er troppen god nok når skader oppstår, eller begynner det å røyne på etter skadene sist helg på Mats Frede Hansen og Gamst Pedersen? Gjester i studio er kaptein Mats Frede Hansen og trener Vidar Johnsen.