Produsert av markedsavdelingen.

Guidet tur på Alta Museum

Mediehuset Altaposten og Visit Alta samarbeider med Alta Museum med å gi deg en spennende guide.

Sammen med Visit Alta tar vi dere med på en times tur gjennom Alta Museum.

TVsending

Produsert av markedsavdelingen.

Den neste timen tar vi deg med på en guidet tur til helleristningene og inne på museet. Still oss gjerne spørsmål i kommentarfeltet på Alta Museum sin facebookside, så svarer vi på de i slutten av sendingen.

Utforsk tema:

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

TVsending