Produsert av markedsavdelingen hos Mediehuset Altaposten

Se vår serie om oppdrettsnæringen «Fra smolt til Sushi»

I 2019 produserte vi sammen med Grieg Seafood en storartet serie om oppdrettsnæringen.

  Foto: Tom-Birger Anundsen

TVmagasin

Bli med programleder Frank Halvorsen da han gjennom elleve episoder utforsker oppdrettsnæringen på godt og vondt. I serien får vi høre fra både oppdrettsnæringen og laksentusiaster om ringvirkningene av å ha oppdrettsanlegg i Finnmark. Vi få se både fordelene og ulempene.

Alle episodene er åpne for våre abonnenter.

Episode 1:

Episode 1: Oppdrettens oppstart i Finnmark

Oppdretts-Roger vil berge villaksen

Se første episode av vår nye storsatsning i videovinduet under!


Episode 2:

Episode 2: Frykten for lus og sykdommer

Legger sin ære i lave lusetall

Se den andre episoden av vår nye serie i videovinduet under.


Episode 3:

Episode 3: Forbedringsjakten i næringa

Møtes av fordommer

Få med deg den tredje episoden av vår nye serie i videovinduet under!


Episode 4:

Episode 4: Ungdom i bransjen

Fabrikksjef Stine er ansvarlig for milliardomsetning på Simanes

Få med deg den fjerde episoden av vår nye serie i videovinduet under!


Episode 5:

Episode 5: Tøffe forhold på havet

Råtøffe forhold på jobb

Se den femte episoden av vår nye serie i videovinduet under.


Episode 6:

Episode 6: Frykten for rømming

Bruker avansert teknologi for å ha kontroll på det som skjer over og under mærene

Se den sjette episoden av vår nye serie i videovinduet under.


Episode 7:

Fra smolt til sushi - episode 7

Oppdrettsnæringa bruker store penger på lokal idrett og kultur

Se den syvende episoden i vår nye serie i videovinduet under.


Episode 8:

Fra smolt til sushi - episode 8

Bjørnar Bull innrømmer at det hadde sett langt dårligere ut for Arges uten oppdrettskundene

Se den åttende episoden i videovinduet under.


Episode 9:

Fra smolt til sushi - episode 9

– Vi er veldig klar over hvilke fotavtrykk vi legger igjen etter oss

Se den niende episoden i vår nye serie i videovinduet under.


Episode 10:

Fra smolt til sushi - episode 10

Fylkets første landanlegg kan bli et faktum om kort tid

Få med deg den tiende episoden i vår nye serie i vinduet under.


Episode 11:

Fra smolt til sushi - episode 11

Danske kokker elsker å servere sine gjester norsk laks

Få med deg den siste episoden av vår nye serie i vinduet under.