Her er alt du trenger å vite om korttrekningen

Spesialepisode fra vår nye TV-serie om Altaelva

For å kunne fiske i Altaelva må du ha fiskekort, her får du all informasjonen du trenger!

TVmagasin

Mediehuset Altaposten har brukt sommeren 2016 for å lage en tv-serie om Altaelva sammen med ALI. I forbindelse med årets laksekorttrekning onsdag 1. mars viser vi nå en spesialepisode som handler om laksekorttrekningen og salget. På slutten av videoen kan du se et kort smakebit fra resten av serien som vil bli vist senere i 2017.

På onsdag 1. mars kl 11.00 leses listen med de første 700 kortkjøperne opp på Radio Alta, følg sendingen på FM radio 106,9, livestream på altaposten.no, eller på nettradioen.

Selve salget av fiskekortene er fredag 3. mars klokken 17.00 i Bossekophallen, mediehuset vil sende direkte fra hallen med både radiosending og livestream.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

TVmagasin