Se sendingen i opptak:

Frank og «Øssa» tyvstartet årets fotballsesong

Radio Altas superduo fikk selskap av Morten Gamst Pedersen i årets første fotballsending.

Første sending av «Mens vi venter» med Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm. Gjester: Morten Gamst Pedersen, Vidar Johnsen, Martin Overvik, Rune Berger, med mer.

direkte

Nå er det bare drøyt tre uker til Alta IFs fotballherrer spiller sesongens første seriekamp. Søndag 20. juni møter Vidar Johnsens mannskap Moss hjemme i Finnmarkshallen, og ettersom seriespillet er betydelig forsinket vil dette bli en svært hektisk sesong for spillerne i de to avdelingene i PostNord-ligaen.

For å korte ned ventetiden klinker Radio Altas velkjente kommentatorduo Frank Halvorsen og Øystein «Øssa» Esjeholm til med fire forhåndssendinger som de har kalt «Mens vi venter». Sendingene kan høres og sees direkte på Radio Alta og Altaposten.no hver onsdag klokken 19.00-20.00.

Blant gjestene i kveld finner vi tidligere landslagsspiller og englandsproff Morten Gamst Pedersen, som for få uker siden signerte en ny kontrakt med Alta IF. Også hovedtrener Vidar Johnsen dukker opp.

– Gamsten er som vanlig klar når det snakkes om direktesendinger. Han står alltid å tripper utenfor studiodøra – og det gjør han denne også denne gang. Alta-trener Vidar Johnsen er heller ikke vanskelig å be. Vi får høre siste nytt derfra. Nå starter vi nedtellinga til fotballstart, sier Frank Halvorsen.

Halvorsen & co skal også snakke om breddefotballen, som fremdeles venter på klarsignal fra myndighetene.

– Vi skal snakke med kretsen og høre hvordan situasjonen er for aldersbestemt fotball, og vi skal lodde stemninga i blant annet BUL-leiren, der trener Martin Overvik har ventet i over ett år på å få spille fotball, forteller Halvorsen.

Også tidligere Alta IF-trener, nå BUL-ansatte Rune Berger er gjest i den første sendingen.