Direkte fra 12.30:

Følg debatten her: Hva skal vi leve av i framtiden?

Direkte fra Mediehuset Altaposten, onsdag 2. september. Sendingen starter klokken 12.30.

direkte

NHO Arktis og Altaposten inviterer til debatt hvor temaet er NHOs veikart for framtiden. Her møter statsråd Linda Hofstad Helleland (H) stortingsrepresentantene Cecilie Myrseth (Ap), Bengt Rune Strifeldt (Frp) og Geir Adelsten Iversen (Sp). Fra NHO møter Målfrid Baik (regiondirektør NHO Arktis) og Anne-Cecilie Kaltenborn (administrerende direktør i NHO Service og Handel).

I tillegg har fire bedrifter levert inn utfordringer som politikerne og NHO skal diskutere. Dette er Aksis og ISS, som tar for seg samarbeid mellom det offentlige og private, mens Varanger Kraft og Nussir stiller spørsmål knyttet til klima.

Debatten ledes av ansvarlig redaktør Rolf Edmund Lund.