Radio Alta tirsdag 12. mars

Opptak: Hør intervjuet med den ferske vinneren av Finnmarksløpet

Opptak av Radio Altas morgensending.

Direkte fra Radio Altas morgensending, tirsdag 12. mars.

direkte

Hanna Lyrek ble historisk da hun passerte mållinja i FL500 tirsdags morgen. Med sine 19 år ble hun den yngste vinneren gjennom tidene. Altapostens Thomas Fredrik Kristensen fikk en prat med både vinneren og nummer to Harald Tunheim, og intervjuet med dem fikk du servert fra radiovertene Martin Hovden og Espen Solli. Det ble også plass til et intervju med Signar Slottøy i Brønnøysundregistrene, i forbindelse med det kommende gründermøtet i Alta onsdag.

Duoen Solli/Hovden har videre ladet klart til ukens utgave av den relativt ferske spalten Hipsterguiden til tirsdagens sending. Her starter de på topp, med ansiktet, og går gjennom hva som skal til for å kvalifisere som en skikkelig hipster.

Dagens mattips ble noe eksotisk og enkelt, forteller radiovert Hovden, som hentet inspirasjon fra Øst-Europa da han sto for søndagsmiddagen.