Nordnorsk Handelsmesse
Gå til

  Foto: Tom Birger Anundsen/Mediehuset Altaposten - Marked

Flere bilnyheter til handelsmessa

Det er mye som skal være på plass når Nordnorsk Handelsmesse åpner dørene fredag 15. oktober kl. 17. Bilforhandlerne i nord har jobbet i lang tid for at de beste godbitene fra bilparken skal være til stede.

Nyheter fra Porsche

Fra Tromsø kommer Traasdahl AS Porsche Center og den bilen de gleder seg aller mest til å vise frem er Porsche Taycan Cross Turismo.
- Denne elektriske bilen blir antagelig Porsche sin bestselger de neste årene. Det er en stasjonsvogn basert på den ordinære Taycan, som byr på bedre bakkeklaring og større bagasjerom. Rekkevidden er på hele 450 km, forteller Fredrik Forsaa, som er salgansvarlig for Porsche hos Traasdahl.

PORSCHE TAYCAN CROSS TURISMO: Traasdahl Porsche Center i Tromsø spår at denne bilen kommer til å bli Porsche sin bestselger de neste årene.  

Han kan også friste med Porsche 911 og Porsche Cayenne, som han vet er populære biler hos altaværingene. Gjengen fra Traasdahl tar i tillegg med seg den første helelektriske bilen til Honda, Honda e og SUV-en Honda CR-V.


Frister med sportsbil

Sulland Tromsø Audi håper å friste altaværingene med sportsbilen Audi RS6 og helelektriske Audi e-tron RS GT.
- Audi RS6 byr på 600 hestekrefter, kombinert med elegant design og praktiske løsninger. Denne bilen passer like godt når du skal på familieutflukt som når du skal på jobbreise, forteller Stein Hugo Førde, som er merkeansvarlig for Audi i Sulland Tromsø.

Les hele bilaget til Nordnorsk Handelsmesse her.

Audi sitt tilsvar til Porsche Taycan Cross Turismo, er e-tron RS GT. Begge bilene blir naturligvis å se på handelsmessa.
- Denne bilen er en helelektrisk drøm å kjøre for alle som setter pris på en god kjøreopplevelse. Sprinten opp til 100 km/t går unna på 3,33 sekunder. Bilen er ikke bare attraktiv å se på, den har også råskap i motoren og unike detaljer, sier Stein Hugo.

- Har det motor, så tar vi det med på messa

Finnmark Motorsenter kommer med storselgeren Ford Mustang Mach-E samt den perfekte bybilen Mazda MX-30.
- Mustang Mach-E er Fords første helelektriske SUV, med rekkevidde på opptil 610 kilometer, god komfort og sporty design, forteller Bjørn Tore Johansen ved Finnmark motorsenter som frister med prøvekjøring av storselgeren.

Mazda MX-30 er en større bybil, med rekkevidde på 200 kilometer
- Det er en kompakt SUV som oser stil og utradisjonelle valg. Dette er en premium bil til lavpris. CX-30 er smidig og komfortabel å kjøre, og som bybil eller bil nummer to trenger man ikke lengre rekkevidde, sier Johansen.

FORD MUSTANG MACH-E: Storselgeren Ford Mustang Mach-E blir å se i Finnmarkshallen. Foto: Mediehuset Altaposten Marked 

Til handelsmessa tar også Bjørn Tore og kollegaene på Finnmark Motorsenter med Ariens og Honda snøfresere, ATV-er fra Honda og Kymco og påhengsmotorer fra Honda og Tohatsu.
- Har det motor, så tar vi det med på messa. Det blir gode tilbud på påhengsmotorer og gavekort på 7000 kr ved kjøp av ATV, forteller Bjørn Tore.

Spennende elbil-nyhet

Hos Alta motorsenter har elbil-salget eksplodert, og det er derfor naturlig å ta med seg en miks av elektrisk og fossilt til Finnmarkshallen.
- Nye Kia EV6 kommer i butikk i oktober og vi håper å kunne vise den frem på handelsmessa. Bilen er etterspurt og vi har forhåndsolgt mange biler allerede uten at noen har sett den live før, forteller selger Morten Haddal hos Alta motorsenter.

NYHET: Eivind Mathisen og Morten Haddal fra Alta Motorsenter gleder seg til å vise frem Peugeot 508.  

Kia EV6 er en elektrisk bil med god kjørekomfort, unik ladeteknologi og sportslig design. Denne og flere andre nyheter fra Kia, Peugeot, Citroën og Mercedes blir å finne på standen til Alta Motorsenter.

Tidligere i år ble det klart at Alta Motorsenter er Altas nye Polaris-forhandler, og de tar derfor med seg noen scooter- og ATV-nyheter til handelsmessa. I tillegg tar de også med seg suksessen Ligier mopedbil.

HARLEY DAVIDSON: Denne sykkelen har en særpreget Harley Davidson-stil.  

Harley-Davidson i Nord-Norge har vært importør og forhandler for Harley Davidson i 35 år. De kommer også med flere 2021-nyheter, deriblant Pan America. Denne sykkelen skiller seg ut med en særpreget form i ekte Harley Davidson-stil.

Til handelsmessa kommer også Br. Andersen, RSA bil, Henry Hammari, Harila, Sulland BMW og Ski-Doo-senteret.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.