Langhelg i Alta
Gå til

KLART FOR HØSTJAKTA: Høstjakta arrangeres 10.-13. september 2020 og du kan være med i trekningen av 75.000 kroner. Foto: Reiulf Grønnevik, redaksjonen Mediehuset Altaposten 

Slik skal Høstjakta gjennomføres i år

10.-13. september arrangeres den tradisjonsrike Høstjakta, en del av Langhelg i Alta. Som alt annet blir også årets utgave Høstjakta preget av koronatiltak.

Handler du for over 100 kroner i en av Høstjaktbutikkene mellom 10. og 12. september er du med i trekningen av 75.000 kroner.
- Alle kunder får et lodd per 100 kroner de handler for i en butikk. Handler man for 500 kroner, så får man 5 lodd som er med i trekningen. Du fyller ut kontaktinformasjon på loddene i butikkene og leverer dem i en av Høstjakt-postkassene, forteller Yngve Reginiussen, markedssjef ved Mediehuset Altaposten.

Alle kunder oppfordres til å ta med egen penn for å fylle ut kontaktinformasjon på loddene. Videre gjelder selvfølgelig reglene om å holde god avstand og vaske hender godt og ofte.

Sender trekningen direkte

Det er i forbindelse med selve trekningen den største endringen skjer i år. Tidligere har det vært arrangert trekning med oppmøte, men i år sendes trekningen av 75.000 kroner på digitale plattformer.
- Lørdag 12. september kl. 16.00 sender vi trekningen av Høstjakta direkte på altaposten.no og på Facebook. Dette er et tiltak vi gjør for å unngå den største ansamlingen av mennesker, sier Reginiussen.

HELDIG VINNER: Bjørnar Røsland var den heldige vinner av 75.000 kroner i fjorårets Høstjakt. Her gratuleres han av Bjørg Flage Karlsen i Mediehuset Altaposten. Foto: Bjørn Martin Lyng, redaksjonen Mediehuset Altaposten 

Det er viktig for arrangørene av Langhelg i Alta at folk handler i butikkene og tar vare på næringslivet i Troms og Finnmark. Nettopp dette er bakgrunnen for at Høstjakta arrangeres også i år.
- Det har vært en tøff periode for butikker og andre aktører her i Alta. Samfunnet har sakte åpnet opp igjen, men mange kjenner nok på ettervirkninger etter koronapandemien. Derfor oppfordrer vi alle altaværinger til å ta vare på lokalt næringsliv og handle lokalt. I tillegg kan man jo vinne 75.000 kroner, sier Yngve. 

Trekningen sendes på altaposten.no og Facebook (Langhelg i Alta og Mediehuset Altaposten) lørdag 12. september fra klokken 16.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.