Grieg Seafood Finnmark AS
Gå til

Ute på havet uansett vær og vind

I serien “Fra smolt til sushi” får vi komme på innsiden av oppdrettsnæringa. Grieg Seafood åpner dørene og tar oss med på laksens reise fra rogn til middagsbordet.

I den femte episoden får vi et innblikk i den daglige drifta på havet og hvordan Grieg Seafood passer på at laksen har det bra.Selv under krevende værforhold skal laksen stelles og fôres hver dag. Derfor er sikkerhet førsteprioritet hos Grieg Seafood.
- Vi jobber på sjøen under alle slags forhold, og når det er dårlig vær er det ikke alle oppgaver vi kan utføre. Vi som er på havet, har muligheten til å justere ting slik at vi føler det er trygt, sier Øystein Thomassen, røkter hos Grieg Seafood.

UANSETT VÆRFORHOLD: Røkter Øystein Thomassen og kollegaene hans steller og fôrer laksen uansett værforhold.  


Se mer i den femte episoden av “Fra smolt til sushi”, som sendes på altaposten.no mandag fra kl. 17.00.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.