Novahus
Gå til

Tar med spesialdesignet hus til Nordnorsk Handelsmesse

Novahus har gode erfaringer med Nordnorsk Handelsmesse og returnerer for tredje året på rad. I år tar de med seg et spesialdesignet hus med glasstak og sine populære grillhytter.

Daglig leder i Novahus, Frode Antonsen, forteller at de satser mye på denne messa.
- Det er dyrt for oss å dra fra Boden i Sverige til Alta, men vi gjør det for å vise frem produktene. Vi har en visningspark i Boden og folk kommer langveisfra for å se på produktene vi har, sier Antonsen.

Spesialdesignet hus

I år kan han fortelle at de tar med seg Nova24, et spesialdesignet hus med glasstak og varme i glasset. Dette huset er bygd for turismen, men det er også privatpersoner som kjøper det.
- Uansett om det er 20 minusgrader ute, er glasstaket stjerneklart. Selv om det snør, er det fritt for snø på glasstaket. Alt ligger til rette for å få en maksimal opplevelse av nordlyset, forteller han.

SPESIALDESIGNET: Nova24 er et spesialdesignet hus med glasstak og varme i glasset.  

Huset er en ferdigmodul som leveres komplett med baderom med dusj, kjøkken, dobbeltseng og vinkjøler. Det er rett og slett tilrettelagt for en fantastisk kveld under nordlyset, innendørs.

På årets messe fokuserer Novahus på glasstak. Også den klassiske grillhytta kan nå leveres med glasstak.
- Man har da bål i midten, samtidig som man kan se stjernehimmelen samtidig. Også tar vi også med en paviljong, eller et lysthus, som har glasstak. Dette er helt nytt og første gang vi viser det frem i Alta. Vi tar også med badstu/finsk sauna i år, sier Frode.

Trives på messa

I forkant av fjorårets messe la de alle produktene ut på finn.no og ble utsolgt raskt. Også i år er mange av produktene reservert på forhånd.
- Vi har vært med på messa to ganger tidligere, og vi har hatt superpositive opplevelser begge gangene. I løpet av et år drar vi på mange messer, men spesielt Nordnorsk Handelsmesse er en veldig bra messe. I tillegg kommer det mange bra folk, så det er absolutt verdt å dra til Alta selv om det er langt og koster mye for oss. Vi får mye igjen for den innsatsen vi legger ned i forkant, avslutter han.   

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.