Byggmester Geir Svendsen AS
Gå til

Etablerer trivelig boområde på Kronstad

Med nesten halvparten av leilighetene solgt setter Byggmester Geir Svendsen AS nå i gang det som blir et trivelig og attraktivt boligområde på Kronstad. I «Elvekanten» legges alt til rette for en komfortabel hverdag for både liten og stor.

God kvalitet både inne og ute – det er nøkkelen til høy trivselsfaktor i det nye bolig prosjektet «Elvekanten». Her skal alle generasjoner kunne trives; barn, ungdom, voksne og seniorer. Valgmulighetene på leiligheter er gode, både i utforming og størrelse. Likt for alle er gjennomgående god kvalitet, garasjeplass, heisadkomst, stor terrasse/balkong og tilhørende utebod.

PLANLØSNING: Leilighetene har ulik planløsning, ut fra størrelsen på leiligheten. 

- Vi har solgt såpass bra nå at de første spadetakene går i jorda i løpet av våren. Dette er prosjekt alle i selskapet gleder seg til å ta fatt på. Her blir det stor fokus på trivsel, sier boligutvikler og entreprenør Geir Svendsen. Han har lenge ventet på klarsignalet for å sette i gang byggingen. Første trinn er de to nordligste blokkene som til sammen skal huse mange leiligheter i ulik størrelse.

41 leiligheter

- Elvekanten trinn 1 får totalt 41 leiligheter fordelt på to bygg, på henholdsvis tre og fire etasjer. I toppetasjene vil arealet deles mellom tre leiligheter som får hver sin store takterrasse. Her skal det bli lett å finne seg til rette – uansett alder, forteller han.

SOVEROM: På dette soverommet kan du drømme deg bort.  

Leilighetene får store vinduer og mye lys inn, oppvarming med vannbåren varme og godt inneklima med balansert ventilasjon. Stuen og kjøkkenet blir åpne og lyse. Det blir bra med garderobeskap på soverommene, samt innvendig bod i tilknytning til entré.

Garasje under

Byggene får garasjeanlegg under bakkenivå, og heis til de ulike etasjene. I entreen legges det gulvbelegg eller 14 mm 3-stavs eikeparkett. Rommene får termostatstyrt gulvvarme, malt glassfiberstrie med to strøk maling og hvite takplater. Gulvlister leveres i eik og innvendige dører blir hvite, uten profil. Toppleilighetene får entré med gulvfliser.

Fine uteområder

Uteområdene blir også sentrale når trivselsfaktoren skal dyrkes. «Elvekanten» ligger i ordets rette forstand på elvekanten av Tverrelva. Området er idyllisk og sentralt i forhold til daglige servicetilbud, skoler og barnehager. Boligområdet ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder, blant annet har Tverrelva godt fiske.

FORNØYDE: Fredrik og Geir er meget fornøyd med boligområdet som nå reises på Kronstad.  

Haldde Arkitekter har vektlagt området særegenhet når de har designet området. Blant annet er det lagt opp til fine fellesarealer, lekeområder og trivelig gangsti langs elva.

- Vi er veldig fornøyde med jobben arkitekten har gjort for oss. Det er kommet frem til fine løsninger i hele prosjektet, sier Svendsen.

Trenger flere kollegaer

Byggmester Geir Svendsen AS har økt til nærmere 40 ansatte etter stor pågang på oppdrag de siste årene. Men fortsatt er det behov for flere håndverkere.

Utbyggingen av «Elvekanten» boområde er langt i fra det eneste prosjektet Byggmester Geir Svendsen AS har på oppdragslisten i 2019. Mange store prosjekter står for tur, og da trenger entreprenøren både betongarbeidere og tømrere.

- Vi har mange prosjekter på gang og søker er dyktige fagfolk. Det har ikke vært enkelt å finne kvalifisert arbeidskraft – selv om vi aktivt har være ute for å finne aktuelle kandidater, forteller Geir Svendsen.

Byggmesteren har fem lærlinger og en av disse tok nylig svennebrevet.

- Utdanne fagkompetanse og lokale arbeidere er et satsningsområde for oss. Vi søker stadig etter dyktige kollegaer. Vi er en bedrift med godt arbeidsmiljø og utviklingsmuligheter, sier Fredrik Svendsen.

I 2019 skal de blant annet gjennomføre to fasadejobber på fasader for Polarlys Borettslag, de skal reise nybygg for både Oleif Simensen og Alta Caravan på Aronnes og de er i ferd med å avslutte bygging av skole og restaurering av barnehage i Lyngen.

Klikk her for å ta kontakt med Geir Svendsen AS.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.