Roald Johansen AS
Gå til

Tilbyr næringsarealer og moderne terrasseleiligheter i sentrum

Markveien Terrasse tilbyr noe helt unikt i Alta – nemlig luftige og modere terrasseleiligheter midt i sentrum. Utbygger Bjørn Johansen tror det på sikt blir enda større etterspørsel på sentrumsnære leiligheter.

- Det er allerede mange tusen arbeidsplasser i Alta sentrum. Og flere hundre nye er på vei – blant annet gjennom nytt omsorgsenter og nærsykehus. Jeg tror at folk i større grad vil ønsker sentrumsnære leiligheter i fremtiden, sier Bjørn Johansen, daglig leder og prosjektleder ved entreprenør Roald Johansen AS.

Moderne og luftig

Selskapet reiser nå Markveien Terrasse – et prosjekt som startet allerede i 2006 da den gamle «vaskeritomta» ble kjøpt opp. Nå har bygget reist seg i Markveien 57 og konturene av hva det dreier seg om er godt synlig. De neste månedene skal entreprenøren bruke til å sluttføre det flotte bygget.

Sentralt, luftig, praktisk og topp moderne er benevnelser som blir brukt for å beskrive boligkonseptet. Bjørn Johansen har ingen problemer med å innrømme at det er en stolt utbygger som ser verket reise seg.

Lokalt

- Ja, vi er veldig stolt over Markveien Terrasse. Dette blir et unikt leilighetsbygg med god takhøyde, moderne løsninger, egen parkeringsplass i parkeringskjelleren, store terrasser til alle og kjempeutsikt for mange, sier han. De øverste leilighetene har utsikt både mot Altadalen i sør og Altafjorden i nord.

Roald Johansen AS hadde konkurranse mellom tre arkitekter og valget falt på lokale Haldde Arkitekter.

TRIO: Utvikler Bjørn Johansen, anleggsleder Ken Vidar Andersen fra ROJO og megler Inger Alette Eira fra DNB tar en titt på praktbygget i Markveien. 

- Vi er veldig godt fornøyd med jobben de har gjort og det er alltid ekstra hyggelig når man kan bruke lokale aktører, sier Johansen. Det benytter vi i alle ledd så langt det er mulig.

Markveien Terrassen skal bestå av 33 leiligheter fra 57 til 113 kvadratmeter. Litt over halvparten er allerede solgt. Det var de dyreste og de rimeligste som gikk først. Nå har de en stor leilighet igjen med 3 soverom på 113 kvadratmeter og flere gode alternativer mellom 57- 83 kvadratmeter til salgs. De mindre har to soverom og god plass.

- Terrasseleiligheter er ikke den rimeligste måten å bygge på, men det gir ekstra mange boenheter med god utsikt og store terrasser. Det ser vi allerede har slått godt an blant målgruppen, sier Bjørn Johansen som mener Markveien Terrasse er et bygg for fremtiden.

- Vi tror det vil bli mer og mer populært med egen leilighet i sentrum. Her ligger alt til rette for det enkle og praktiske – med både arbeidsplass, restauranter, butikker og kulturtilbud i gangavstand. I tillegg får man egen parkeringsplass i kjelleren. Enklere blir det ikke, sier han.

Lys og utsikt

Markveien Terrasse har alt kunden forventer i et moderne leilighetsbygg – og litt ekstra! Alle leilighetene får vannbåren gulvvarme, moderne kjøkken med integrerte hvitevarer og flislagt bad. Gjennom hele prosjektet er det lagt stor vekt på lys og utsikt, og det er dette som vil kjennetegne disse boligene. Det er lagt opp til svalganger, noe som gjør at mange leiligheter får to fasader med lys. Dette skaper lyse og trivelige hjem, som uavhengig av areal virker romslige og luftige. Alle beboere har tilgang til felles takterrasse i tillegg til sin egen private balkong. Samtlige boliger får en bod, innendørs parkeringsplass og felles sykkelparkering.

Felles takterrasse med den aller beste utsikten øker attraktiviteten for samtlige leiligheter. Her kan varme sommerdager og klare vinterdager nytes.

UTSIKT: Markveien Terrasse får fantastisk utsikt fra flere av de øverste leilighetene og fra felles takterrasse. 

Næringsarealer

Bygget inneholder tre adskilte næringsarealer på tilsammen ca 950 kvadratmeter med parkering for ansatte i byggets parkeringskjeller. To av arealene er solgt, men det finnes fortsatt en mulighet for å kjøpe ca 300 kvadratmeter næringsareal.

- Arealet som ikke er solgt kan enkelt deles på to leietakere om det er ønskelig for å sikre framtidig utvidelse for egen utvikling, og man kan få leie inntekter på et man ikke har bruk for. Prisen som er satt på lokalene er svært konkurransedyktig samlignet med dagens leiepriser for tilsvarende lokaler, sier Johansen.

Roald Johansen AS bygger også i Tollevika for tiden. Her reises det to nye leilighetsbygg for Polarlys Boligbyggelag. Når de står ferdig har entreprenøren bygget 100 leiligheter bare i Tollevika.

Entreprenøren – som er fylkets eldste totalentreprenør – har bygd i hele Finnmark gjennom snart 35 år. Det startet med hjelpemiddelsentralen i Lakselv i 1985, og har deretter fortsatte det med blant annet utbygging av Alta Lufthavn, Sommarøy Arctic Hotel i Troms, sju leilighetskomplekser på Kronstad og Beko-skogen-prosjektet. Til og med på Oppdal har Roald Johansen AS reist leilighetsbygg!

- Utbyggingen av Alta Lufthavn var et stort og utfordrende oppdrag for oss, med verdi på ca 300 millioner kroner, 7000 kvadratmeter gulvareal, veier, P-plasser og taksebaner. I dag ville en slik jobb ikke vært like utfordrende. Vi har opparbeidet oss mye erfaring med store utbygginger de siste årene. Det har skjedd mye siden byggingen av hjelpemiddelsentralen i Lakselv i 1985, sier Bjørn Johansen.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.