Spis for en hundrings
Gå til

Guide: Spis for en hundrings

En hel uke i februar byr flere av spisestedene i Alta på kulinariske matopplevelser for bare hundre kroner.Minifestivalen «Spis for en hundrings» arrangeres 11.-17. februar av Mediehuset Altaposten.

Alta har mange fantastiske spisesteder, og for at vi skal fortsette å ha det, er vi nødt til å bruke de. Denne uka i februar inviteres du til å teste ut restaurantene for en billig pris og forhåpentligvis teste ut flere retter på menyen neste gang du kommer tilbake. Varierte restauranter er verdifullt for Altaværingene fordi det skaper arbeidsplasser og er et viktig tilbud til turister, tilbakeflyttere, innflyttere og byens innbyggere.

Følg Spis for en hundrings på Facebook her.

Kokkejævel Hoftepluss

Kokkejævel Hoftepluss på AMFI Alta serverer kremet fiskesuppe med gode grønnsaker og fersk fisk rett fra fiskedisken. Retten serveres også med brød og smør. Allergener: fisk, melk og selleri (hvete og havre i brødet).

Åpningstider
Mandag-fredag: 10-20
Lørdag: 10-18

FISKESUPPE: Kokkecrewet hos Kokkejævel Hoftepluss disker opp med kremet fiskesuppe, servert med gode grønnsaker og fersk fisk fra fiskedisken.  

Stakeriet

På Stakeriet Mat og Vinhus serveres det confit kyllinglår med kålsalat og potetbåter. Allergener: laktose og selleri. Confit kyllinglår vil si at lårene saltes og krydres, før de kokes stille og rolig i fett. Det gir et mørt og smakfullt resultat du ikke har smakt maken til. 

Åpningstider
Mandag-onsdag: 11-22
Torsdag-lørdag: 11-00
Søndag: 13-22

STAKERIET: På Stakeriet i gågata servers det confit kyllinglår.  

 

Føniks Kafé

Føniks Kafé holder til i 2. etasje på Alta Motorsenter i Knottveien 1 på Aronnes. Her får du kjøpt kylling i pitabrød med pommes frittes til en hundrings. Retten serveres med salat og en hjemmelaget mangotopping. Føniks Kafé leverer også snitter, koldtbord og selskapsmat på bestilling.

Åpningstider
Mandag-fredag: 10-16.30
Lørdag: 10-14

FØNIKS: Føniks kafé holder til i 2. etasje på Alta Motorsenter med fantastisk utsikt.  

 

Brasseri Alta – Thon Hotel Alta

På Brasseri Alta, lokalisert på Thon Hotel, kan du få kjøpt pasta med kremet soppsaus, reinsdyr og tyttebær. Spis for en hundrings-tilbudet gjelder fra 14.-17. februar fra klokken 16.

BRASSERI ALTA: For en hundrings får du kjøpt en deilig pastarett i disse omgivelsene.  

Uno Café

Uno Café på AMFI Alta serverer sin berømte karrisuppe med marinert kylling og ris. Suppen serveres med brød og smør. Allergener: gluten.

Åpningstider
Mandag-fredag: 10-20
Lørdag: 10-18

KARRISUPPE: Kokketeamet hos Uno Café serverer sin legendariske og berømte karrisuppe.  

Uno Catering og Delikatesse

Uno Catering og Delikatesse holder til i Skoleveien 1 og her får du kjøpt en halv kilo hjemmelaget kvalitetsmat fra varmdisken. Innholdet i varmdisken er ulikt fra dag til dag, men består også av faste retter som ribbe med BBQ-saus, finnebiff, lapskaus, biffstrimler, chiligryte og fast tilbehør som potet, ris og grønnsaker. Spiser du maten hos Uno Catering og Delikatesse er kaffe inkludert.

Åpningstider
Mandag-fredag: 10-17
Lørdag: 11-15

VARMDISK: I varmdisken hos Uno Catering og Delikatesse finnes noe for enhver smak.  

Sushi Point

Sushi Point på AMFI Alta tar deg med på en japansk matopplevelse, hvor du kan kjøpe med en Sushi Lunch Box hjem. Boksen inneholder 4 biter Sakura, 4 biter California, 2 biter laks nigiri og 2 biter ebi nigiri (NB! Gjelder take away). Allergener: gluten, hvete, skalldyr, egg, fisk, meieri, soya og sesam.

Åpningstider
Mandag-fredag: 10-20
Lørdag: 10-18

LUNCH BOX: Sushi Point serverer en lunsj boks fylt av deilig sushi.  

Studenthuset City

Storstua til studentene serverer reinsdyrwrap med mørstekt reinsdyrskav, ekeblad- og romanosalat, tynnstrimlet gulrot og purre, krydderurter og hjemmelaget tyttebærkrem. Allergener: melk, gluten (hvete) og sulfitt.

Åpningstider
Studenthuset City åpner kl. 11 mandag-fredag og kjøkkenet tar i mot siste bestilling innen kl. 18.45.

REINSDYRWRAP: Studenthuset City frister med reinsdyrwrap. 

Scandic

På Restaurant Alta hos Scandic kan du nyte røkt torsk, med gulrotstuing, bacon og poteter til en hundrings. Rettens serveres fra kl. 17 til kl. 20 fra 11.-17. februar.

RØKT TORSK: Restaurant Alta på Scandic har komponert sammen med en deilig rett med røkt torsk, gulrotstuing og annet tilbehør.  

 

Smak Grill

Smak Grill på Elvebakken åpnet i begynnelsen av januar i Aronnesveien 2 og på Spis for en hundrings serverer de rullekebab med kylling. Rullekebaben serveres med hvitløksdressing, kebabdressing, salat og mais.

Åpningstider
Mandag-torsdag: 12-23
Fredag-søndag: 13-23

SMAK GRILL: I nesten nyåpnede lokaler serverer Smak Grill rullekebab med kyllingkjøtt.  

 

Det er altså et variert utvalg av matretter og spisesteder du kan teste i løpet av 11.-17. februar, til en billig penge. Altas ledende kokker har satt sammen fantastiske måltider for deg og dine smaksløker, og de er klare til å gi deg en real matopplevelse.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.