Mediehuset Altaposten
Gå til

Vil du jobbe som journalist i Nordlysbyen?

Mediehuset Altaposten er på jakt etter en offensiv journalist som har blikk for de gode historiene, en god penn og grunnleggende forståelse for samfunnsoppdraget.

Som journalist i Mediehuset Altaposten kreves det digital forståelse, kunnskap om nettpublisering og sosiale medier.

- Vi er opptatt av tverrfaglighet og at vår nye medarbeider kan jobbe på flere flater, blant annet med papir, nett, TV og radio, i tillegg til sosiale medier, sier redaktør Rolf Edmund Lund.

Stillingen er en fast heltidsstilling som journalist i en engasjert og inkluderende redaksjon.

- Det er en fordel med relevant utdanning innen journalistikk og mediekunnskaper. Det kreves førerkort og bil i jobben, sier Rolf Edmund.

- Det er aldri en kjedelig dag som journalist i Alta. Vi setter stor pris på kreativitet og egne ideer, og du får også trivelige og dyktige kolleger, sier redaktøren.


Mediehuset Altaposten er lokalisert sentralt i Alta sentrum, en by med 20.000 innbyggere. Det er kort vei til fantastiske naturopplevelser, både under nordlyset og midnattssola. Alta kommune har en av landets yngste befolkninger og det finnes et rikt tilbud innen kultur og idrett.

For arbeidstakere i Finnmark skrives studielånet ned med 10% per år, inntil kr. 25.000 samt særskilt skattefradrag og forhøyet barnetrygd.

Søknad med CV og arbeidsprøver sendes til rolf@altaposten.no, senest 18. januar. Spørsmål rettes til redaktør Rolf Edmund Lund på telefon 901 37 819 eller e-post.

Nordavis AS er en mediebedrift med ca. 30 fast ansatte. Det er et moderne mediehus som inneholder lokalavisen Altaposten, altaposten.no, infokanal, TV Nord og Radio Alta.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.