Finnmark Motorsenter
Gå til

Focus-versjon passer som hånd i hanske for Finnmark

Tre centimeter høyere bakkeklaring, røffe offroad-detaljer og det aller siste innen førerassistanseløsninger fra Ford gjør at nye Ford Focus Active har alt for å bli en suksess hos Finnmark Motorsenter!

- Nye Focus Active crossover er veldig spennende for markedet her i nord. Den bygger på nye Focus som har fått mye ros etter lanseringen i Norge. Focus Active har i tillegg fått økt bakkeklaring, røffere styling både utvendig og i interiøret, og tilpassede kjøremoduser som hjelper deg frem på varierende underlag. Dette vet vi kundene våre verdsetter, sier Ford-selger Sven Ole Heitmann.

- Prisen er også meget attraktiv for den SUV-inspirerte Focus Active, sier Heitmann. Den har en startpris på 313.900 kroner levert Alta.

For denne prisen får du nå en meget godt utrustet Focus Active med den prisbelønte 1-liters EcoBoost-motoren med 125 HK, manuelt gir og svært mye standardutstyr som inkluderer:

 • Unikt utvendig design
 • Unike 17’’ alufelger
 • 8" Touchskjerm med navigasjon
 • SYNC 3 med norsk stemmestyring og nødhjelpsassistanse
 • Parkeringsensorer foran og bak
 • 5 valgbare kjøremodus
 • FordPass Connect (modem med 4G internett-tilgang)
 • Nøkkelfritt system
 • Cruisekontroll med hastighetsbegrenser
 • 30 mm høyere bakkeklaring
 • Sportsseter med Active-logo
 • Takrails

FORD FOCUS: Nye Focus Active får et eksklusivt og moderne interiør, med mange lekre detaljer. 

Heitmann tror det er stasjonsvogn som blir den mest ettertraktede blant hans kunder – enten i kombinasjon med råsterk toliters dieselmotor med 120 HK og 8-trinns automatgir eller med den prisbelønte 1,0 liters bensinmotoren på 125 HK med samme girkasse.

- Det er jo litt moro at Focus nå faktisk har større bagasjeromplass enn storebror Mondeo, og har blant de største bagasjerommene i dette segmentet. Den har vokst til hele 608 liter, sier han.

Nye Focus Active har også en unikt tilpasset elektronisk servostyring, fjæring og dempere som gjør at den leverer en meget god kjøreopplevelse også under litt tøffere forhold.

Med den nye og tøffe crossoveren får du også tilgang på 5 kjøremodus som skal gjøre kjøreturen best mulig. Velg mellom Normal, Eco, Sport, Glatt eller ujevnt underlag, så tilpasses bilens gassrespons, styring, ESC og traction-kontroll for å gi deg det optimale utgangspunktet for kjøreturen.

Nye Focus kommer blant annet med en adaptiv cruisekontroll med køassistent, trafikkskiltgjenkjenning og filsentrering (level 2). Systemene hjelper sjåføren med å holde avstand, å holde plassen i feltet og kan automatisk justere bilens fart ved å lese skiltene for fartsgrense.

Focus Active kan dessuten leveres med en rekke andre avanserte førerassistanseteknologier:

 • Fords Adaptive LED-lyssystem med et avansert kamerasystem
 • Selvkjørende parkeringsassistent
 • Fords første Head-up-display som tilbys i Europa
 • Unnamanøver-assistent
 • Anti-kollisjonssystem med fotgjenger- og syklistoppdagelse
 • Blindsonevarsler med varsel om kryssende trafikk og automatisk bremsing

FORD FOCUS: Nye Ford Focus Active har alt for å bli en storselger for Sven Ole Heitmann og Finnmark Motorsenter. - Besøk butikken for prøvekjøring – nå er den snart i butikken, sier Heitmann. 

 

Den får også FordPass Connect Modem som standard. I kombinasjon med appen FordPass får du blant annet tilgang til informasjon om bilen på telefonen din, du kan låse bilen opp og igjen uten å være i nærheten, få løpende oversikt over trafikk og hvor det er køer, og informasjon om parkeringsplasser og bensinstasjoner med priser.

- I 2019 vil du med FordPass Connect også kunne koble inntil 10 enheter til ditt eget Wi-Fi hotspot i bilen, forteller Svenn Ole Heitmann.

Nye Ford Focus er allerede testet av flere norske motormagasin og kritikken har vært meget god. Alle har latt seg imponere – her er noen av inntrykkene:

«Ford Focus har i flere år vært målestokken for konkurrentene når det gjelder gode kjøreegenskaper. Nye Focus er blitt enda et par hakk bedre - og har fått et utseende som står i stil.» - Dinside.no

«Nye Focus har et komfortnivå man normalt må opp i en høyere klasse for å finne.» Bil Norge

«Kjørefølelsen er tatt vel i vare, kan vi konkludere etter testkjøring av ulike motor- og modellvarianter i Frankrike denne uka. Selv om Focus har fått en oppgradering på alle tenkelige punkter, er kjørefølelsen stadig bilens mest sjarmerende egenskap.»

«Den nye Ford Focus imponerer på de fleste måter, og hvis man velger riktig motor og girkasse, fremstår dette nå som en av de aller mest attraktive bilene i klassen.»

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.