Mediehuset Altaposten
Gå til

Bli med Altapostens markedsavdeling på videooppdrag

Markedsavdelingen i Mediehuset Altaposten jobber nå med markedsføring på flere flater enn tidligere. Videoproduksjon er en av tjenestene vi har kompetanse på og to medarbeidere var nylig i Kautokeino på videooppdrag.

En av Europas ledende leverandører innen garasjeporter, var oppdragsgiver på dette prosjektet.

- Vi har kåret Norges styggeste garasjeport og målet vårt var å fikse det med en ny kvalitetsport. Det var 150 deltagere i konkurransen og det ble valgt ut tre vinnere på landsbasis. En av vinnerne holder til i Kautokeino, forteller Kristin Hansen, markedskoordinator i Hörmann Norge.

Spennende oppdrag

Hörmann tok kontakt med markedsavdelingen i Altaposten fordi de ønsket å dokumentere monteringen av garasjeporten.

- Da jeg først fikk utdelt oppdraget, syntes jeg at det hørtes veldig spennende ut. Prinsippet med at noen har blitt kåret til å ha en av Norges styggeste garasjeport var bare så absurd at nysgjerrigheten min steg rett til værs, forteller Tom Birger Anundsen, medieprodusent i Mediehuset Altaposten.

OPPDRAG: Tom Birger Anundsen fra Mediehuset Altaposten på videooppdrag.  

Tom Birger jobbet alene med å filme monteringsprosessen.

- Det høres kanskje enkelt ut å filme en garasjeport, men det blir mye å holde styr på når man så å si blir et ett-manns-crew, der man gjør alt selv, fra opprigg av utstyr, lyssetting og markedsføring. I tillegg til at man skal gjøre alt etterarbeidet selv. Det som er fint med det er at man får full styring på prosjektet og man får lagt inn sin egen estetikk til filmen, sier han.

Bak kulissene

Innholdsprodusent Karianne Engelien Anti var også med til Kautokeino og hun fikk i oppdrag å filme «behind the scenes»-materiale, hvor du får et innblikk i hvordan det er å være på videooppdrag med Mediehuset Altaposten.Unik kompetanse

Avdelingen har høy kompetanse på markedsføring og all produksjon foregår lokalt.

- Vi har en unik kompetanse på markedsavdelingen. Selgere og produsenter er dyktige på sine felt, i tillegg til at de følger med på trendene og utviklingen i markedet og de har forståelse for kundens behov. Samtidig gjøres all produksjon på huset, noe som gjør oss ganske unike blant mediehusene, sier Yngve Reginiussen, markedssjef i Mediehuset Altaposten.

- Markedsavdelingen jobber med blant annet videoproduksjon, annonser i papiravis og på nett, grafisk design, annonsering i sosiale medier og innholdsmarkedsføring. Vi samarbeider også tett med iNord, som er blant de beste på innholdsmarkedsføring og sosiale medier, forteller Yngve.

Markedsavdelingen kan kontaktes på marked@altaposten.no eller på telefon 78 45 67 00.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.