Altaposten
Gå til

Selger billetter til Desemberstemninger på AMFI lørdag 17. november

For femte året på rad opptrer Ole Edvard Antonsen i Nordlyskatedralen med julekonserten Desemberstemninger. Sammen med band og gjesteartister skal Ole Edvard sørge for at innbyggerne i Nordlysbyen kommer i julestemning.

Konserten arrangeres i Nordlyskatedralen tirsdag 20. november klokken 18. Dørene åpner 17.30.

Mellom klokken 12 og 14

Lørdag 17. november står Ann-Siri Vesterslett fra Mediehuset Altaposten og Linda Heltne fra Thon Hotel Alta sammen på AMFI Alta. Mellom klokken 12 og 14 selger de billetter til Desemberstemninger.

Mediehuset Altaposten selger billetter til Desemberstemninger, som også kan kjøpes på Altaposten frem til tirsdag 20. november. Thon Hotel tilbyr et pakketilbud, som inkluderer billetter til julekonserten og buffet på Brasseri Alta etter konserten.

God og lun julestemning

Desemberstemninger er en glitrerende julekonsert med det beste av alt julen kan tilby. Ole Edvard byr på egne favoritter, juleklassikere og fine innslag fra gjesteartistene Stine Hole Ulla og Knut Marius Djupvik. De har vunnet henholdsvis Norske Talenter (2012) og The Voice (2013).

DESEMBERSTEMNINGER: Ole Edvard Antonsen kommer til Alta, sammen med Stine Hole Ulla og Knut Marius Djupvik. Foto: Pressefoto.  

Nordlysbyen står høyt på lista til Ole Edvard.

-Det er et godt stykke å reise, men vi syns det er så stas å komme dit. For det første, så føler vi oss veldig velkomne, vi har gode samarbeidspartnere også har dere jo en fantastisk kirke som skaper en ekstra stemning. Så Alta står absolutt veldig høyt på lista vår i forhold til hva vi prøver å få til hvert år, sa Ole Edvard Antonsen i et tidligere intervju med Radio Alta.

Du kan høre resten av intervjuet her.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.