Nanofinans
Gå til

Renover hjemmet i sommer

Nordmenn har de siste årene fått meget eksklusive ferievaner. Vi bruker gjerne sommeren på å reise til eksotiske destinasjoner eller til hytter langs kysten og på fjellet, og vi spiser utsøkt mat og drikker dyr, god vin vi ellers ikke ville unt oss. Pengene går til dyre sommerkjoler, solkremer som hevder å holde rynkene unna og solbriller som koster flere tusenlapper, men som til gjengjeld lover beskyttelse mot alt ondt. Men sommeren er ikke bare en tid for ekstravaganse, avslapning og luksus – eller, den behøver i hvert fall ikke være det. Vi trenger alle å gjøre noe utenom det vanlige i ferien, men for mange kan det å ligge på en strand i tre uker bli kjedelig, og heller føre til at man blir doven og slapp, enn oppladet og klar for arbeidslivet igjen. Er du en av dem som trives med å ha et prosjekt, og føler at livsgleden fornyes av å være i gang og utrette ting, er du bedre tjent med å bruke ferien på å renovere hjemmet enn å dra til Ibiza – for ikke å snakke om at det er langt mer fornuftig økonomisk. En ferie varer en uke, kanskje to, og etterfølgende sitter du kun igjen med minnene. Å pusse opp  og modernisere hjemmet så det blir akkurat slik du vil ha det, er ikke bare en investering i huset, men også i deg selv og din hverdagsglede. Mange opplever at lommeboka begynner og bli tom når det nærmer seg sommer, men om du låner penger behøver ikke privatøkonomien å være et hinder. Skulle du ha lyst til å benytte sommeren til å skape drømmehjemmet, men mangler midlene, kan du lese mer om finansiering på Nanofinans.no.

Sommeren er som sagt et ideelt tidspunkt å pusse opp huset på. Været er bedre enn ellers, du har tid til å vie deg fullstendig til prosjektet, og om du har planlagt godt og gjør en del av arbeidet selv, blir du heller ikke hindret av fellesferien. Selv om du som ufaglært burde overlate el-arbeidet og lignende til de profesjonelle, er det likevel en masse du kan få gjort selv, bare du har tid, motivasjon og riktig utstyr. På Bauhaus.no finner du det du trenger for å gå i gang med sommerens byggeprosjekt, alt fra verktøy til baderomsmøbler. Så, om du har en designerspire i magen og et ønske om å bruke sommeren til å skape drømmehjemmet, er det ingenting som stopper deg.

Nominell rente fra 6,39 % til 21,95 %. Effektiv rente fra 6,81 % til 24,4 %. Eff. rente 13,2 %, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, totalt: 262.573.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.