Trailer og Maskinservice AS
Gå til

TMS løser de store utfordringene

Trailer og Maskinservice AS løser problemene for kundene. Bjørn Ove Thomassen vet at hvert sekund er viktig når kundene tar kontakt.

Med oppdragsgivere innen både oppdrett, anlegg og transport handler det om store verdier når kundene tar kontakt med TMS. Stopp i produksjonen kan bety betydelige tap for enkelte aktører. Det vet Bjørn Ove Thomassen og hans fem kolleger ved TMS.


- Vi har som motto at vi skal løse problemet som våre kunder kommer med. De skal ikke få nye problemer når de tar kontakt med oss, men vi skal bistå både raskt og effektivt, slik at de raskest mulig kan oppnå full drift igjen, sier han.


Thomassen vet at driftsstans kan bety store tap for enkelte store aktører. Tid er bokstavelig talt penger, og det er ikke et ordtak uten betydning for TMS.

TMS har drevet med service og salg innen transport, anlegg og maritim sektor i ti år. Selskapet har to servicebiler som til enhver tid er tilgjengelige for oppdrag. I tillegg har de fire mekanikere hvorav en av disse utelukkende er ute på farten hos kunder.

Selskapet har Finnmark og Nord-Troms som nedslagsområde for sine servicetjenester. Når det gjelder salg av ulike komponenter for transport-, oppdrett- og anleggsbransjen dekker de et betydelig større område.


- Vi har et stort varelager og målet er å sørge for så kort «ståtid» som mulig for kunden. Men det er naturligvis vanskelig å ha alt på lager til en hver tid. Noen deler må bestilles og det tar naturligvis noe tid. Men vi prøver å sitte inne med de viktige komponentene.

 

TMS driver like mye med båter som lastebiler og anleggsmaskiner. Den maritime sektoren har hatt størst vekst de siste årene, takket være store kunder innen oppdrettsnæringen. Salg og vedlikehold av generatorer og hydraulikk-systemer utgjør en betydelig andel av omsetningen.

- Men egentlig selger vi alt av utstyr og deler til alle typer kjøretøy, lastebiler, anleggsbiler, motorer og generatorer. Også lastebilkraner og stasjonære kraner inngår i våre tjenester, sier Thomassen.


TMS har forhandlerstatus på en rekke solide produkter innen anleggsbransjen, deriblant Leica Geosystemt og Pallfinger kraner. De er også autorisert forhandler for Hydroscan som leverer alt innen hydraulikk.

- Vi kan skreddersy spesialløsninger for løft og last, sier han.


Anleggsbransjen har endret seg radikal de siste årene og Thomassen anslår at ca 75 % av anleggsmaskinene i dag har GPS-utstyr. Butikken har alt som anleggsarbeideren trenger av utstyr; lasere, roterende lasere, rørlasere, måleutstyr, GPS-utstyr for anleggsmaskiner (selger, monterer, kalibrerer og service).

  Foto: Privat

 

TMS tilbyr et svært stort utvalg tjenester, varer og deler til sine kunder:

  • Alle typer deler til alle typer kjøretøy innen anleggsbransjen
  • Lastebilkraner og stasjonære kraner, og deler til disse
  • Totalleverandør av løfte- og lastesikringsutstyr
  • Kan skreddersy spesialløsninger for løft og last
  • Roterende lasere, rørlasere,
  • GPS og måleutstyr til anleggsbransjen
  • Forhandlerstatus for Leica Geosystems og Pallfinger kraner
  • Autorisert forhandler for Hydroscan (alt innen hydraulikk, slanger, hydraulikk-koplinger)
  • Fleetguard filter – det største lageret i Finnmark
  • Forhandler av Texaco smøremidler og stort lager og bred erfaring innenfor om ulike olje typer til ulike applikasjoner

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.