Brødrene Andersen AS
Gå til

Majestetisk alternativ for næringslivet

Helt nye SsangYong Rexton har fått svært gode omtaler i motorpressen etter relanseringen. Det er ikke uten grunn, mener Lars Helge Beldo hos forhandler Brødr. Andersen AS. - Rexton er et smart valg for mange næringsdrivende, slår han fast.

Nye SsangYong Rexton er et av de aller beste varebilkjøpene, med god økonomi og trekkraft på 3,5 tonn. - Rexton er et smart valg, sier Lars Helge Beldo ved Brødr. Andersen AS.


SsangYong Rexton ble lansert tilbake i 2001, og her i Norge har den i hovedsak blitt solgt som varebil klasse 2. Rexton har fra første øyeblikk stått for kraft, stabilitet og gode kjøreegenskaper – både på og utenfor veien. Og den nye versjonen av den store SUVen tilbyr enda mer av de gode egenskapene.

 

Oppdateringer har gitt svært gode medieomtaler. Hør bare her hva DinePenger.no skriver om nye SsangYong Rexton:

«Land Cruicer koster drøyt 100.000 kroner mer og har også manko på utstyr. Discovery med full pakke, matcher heller ikke på alt utstyr og koster 826.000 kroner, så mange vil nok la seg friste av Rexton.»

Og: «Mye sikkerhetsutstyr, bra pris, stor plass, trekker tung tilhenger.»


TV2 Broom sier dette:

«SsangYong Rexton kan gi deg veldig mye SUV for pengene. Rexton er uansett mye bil for pengene om du sammenlikner med Mitsubishi Pajero og Toyota Land Cruiser som «alle» skal ha. Slik sett kan den være et smart SUV-kjøp.»


Den nye Rexton er større enn forgjengeren og er svært godt utstyrt. Her er noen av de viktigste nyhetene:

  • Autonom nødbremsing

  • Filskifteassistent

  • Varsling om biler eller fotgjengere dukker opp foran bilen (FCW)

  • Blindsone varsler og varsel om kryssende trafikk bak bilen

  • Innkoplingsbar firehjulsdrift

  • Led- kjørelys, kurvelys og baklykter

  • 9,2 -tommers høyoppløselig berøringsskjerm som støtter Apple CarPlay, Google Android Auto og som inkluderer DAB+ radio, MP3-spiller og USB inngang.

- Tilbakemeldingene fra våre kunder som prøver Rexton er svært gode. Med godkjent tilhengervekt på 3,5 tonn er den et svært godt alternativ for ulike næringsdrivende, spesielt håndverkere og maskinentreprenører, sier Lars Helge Beldo. Han har bilen klar for prøvekjøring i butikken.


Rexton er ingen pusling forkledd i SUV-design. Her snakker vi ekte vare fra innerst til ytterst! Rextons konstruksjon er bygget på en ramme av høyverdig stål, noe som medfører en svært stabil konstruksjon, og høy grad av sikkerhet for både fører og passasjerer. Rexton leveres med ni airbager og 4WD.

 

Den helt nye Rexton Y400 har suverene kjøreegenskaper samt teknologiske løsninger som scorer høyt hva angår komfort, underholdning og sikkerhet. Nye Rextons front med den utpregede grillen og de robuste linjene viser bilens klassiske SUV-preg, mens dynamiske sidelinjer fremhever bilens eleganse. Bilens utseende understrekes videre av krominnlegg i støtfanger foran, understellsbeskyttelse i høyglansert sort samt sidemarkeringslys og innstigningslyd på baksiden av sidespeilene.


Med gode sikkerhetssystemer kan man forutse og forhindre ulykker. Den helt nye Rexton kommer med autonom nødbremsing, filskifteassistent, varsling og fronkollisjon, varsel om kryssende trafikk bak og mye mer!


- Det brede bruksområdet er en av de store fordelene til Rexton. Kombinasjonen med den gode tilhengervekten og den sterke motoren gjør den meget fin å kjøre med henger bak.


 

Varebileksperten

Brødr. Andersen AS er en solid leverandør av kjøretøy for næringslivet i regionen, med gode alternativer fra flere merker. I tillegg til SsangYong Rexton har også Citroen gode og økonomiske modeller. Berlingo og Jumpy er blant Norges mest solgte nyttekjøretøy for næringslivet. Begge er økonomisk gunstige varebiler som tilbyr brukerne mye for pengene.

- Det viktigste for oss er å levere produkter som gir kundene innen næringslivet så lave utgifter per kilometer som mulig. Med våre alternativer fra både Citroen og SsangYong meneer vi at vi er svært konkurransedyktige, sier Lars Helge Beldo.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.